Jump to content

[Respins] Cerere admin de noapte

Guest The Fire

Recommended Posts

Guest The Fire
Posted

Nick:Black Night
ID Yahoo Messenger:borcan.gaby@yahoo.com(nam messul insatlat acum)
Detinator Steam:Da (rolexsteam2013)
Intervalul de timp in care stai pe server:Nu prea am intart recunosc am intart cu alte nume sa vad ce fac admini cu playeri daca nam admin sa stiti ca ma intereseaza de server
Varsta:12
Primele 3 cifre din CNP:202
Motiv:Sa ajut serverul(creca ati observat ca am inceput sa ma corectez)
Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):https://www.gametracker.com/server_info/zombie.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=Reidas.&Search=Search sunt fostul (reidas)am facut orele si ajung
Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu :Nu donez 10 lei lunar mai mult chiar
Ai Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook...mbie.IlegalZone .da/nu Da
De unde stii de noi ? :DE pe net
Poti sa votezi serverul ?:Da

Votul este OBLIGATORIU

Cererea se completeaza impreuna cu testul de mai jos.Daca nu raspundeti la minim 15 intrebari corect aveti reject din start fara sa se mai dea pro contra.
1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?demo
2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?gag/kick/ban
3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?Vezi ip-ul ultimilor plaieri iesiti
4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ?Skimbi mapa
5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? down/remove
6. La ce ajuta slotul?Nume rezervat
7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?Omori un jucator
8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?Lovesti un jucator
9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?Private say
10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ?Votezi ceva
11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ?Skimbi nikul
12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ?Vezi admini online
13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?Comanda de ajutor
14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?Dai afara un jucator de pe server
15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?Chat menu
16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ?Color say
17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote?Opresti un vot
18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?amx_last
19. La ce foloseste amx_pika ?ban permanent+distrugerea cs-ului
La ore jucate pe server este obligatoriu sa pune-ti un link catre GameTracker !!

FAQ=2+1=Familie

As vrea admin de noapte nu mai sunt si e nevoie e vacanta si pot sta

Guest RazBunaToruL
Posted

Daca as putea dat Pro sau contra fias da..Proo!! :)>-

Guest The Fire
Posted

Creca nu se mai aplica acea interdictie ca azi ma vazut energy cu grad V.I.P pe forum si nu mia zis nimik ca o sa donez ca toata lumea pentru server 10 lei lunar ca sa avem ceva buget :))

Nu ma supar de contra  astept sami zica energy Respins sau daca vrea daca nu mai este admin de noapte helper ca admin nam șanse

Mario am si eu o cerere te uiti si la ea?

Guest LupiK
Posted

Contra...ai mai avut grad pe sv si ai demonstrat ca nu esti in masura de a avea grija de un sv ....

Posted

Nu are nimeni nimik cu tine esti de treaba dar din cuvantul lu Energy nu iese nimeni.....sa fi VIP nu inseamna ca faci parte din staff adica suport,resurce team etc..vipul nu are legatura ....dar in orice caz parerea mea Contra din acel motiv asta e.

Guest The Fire
Posted

AStept sa zica energy va rog nu dati super-moderatori sau cei cu grad T/C vreau sami zica energy dc respins macar sa ma corectez la acel lucru ca nu mai am sanse la cate contra am da sa zica energy ca asa ma pot corecta

Guest Banned.
Posted

bine, ok... eu il las pe energy sa iti zica ce si cum.... dar reidas, eu am observat ca si pe forum mai lasi cate un post la topic de te doare mintea, asa ca de admin , nu stiu ce sa zic, bine as zice pro, dar ai fii vanat de cojmarel :))

Guest The Fire
Posted

Ma vaneaza ma vaneaza :)) incepe sezonu nu? :)) da asa trb las posturi luni si explicite :P

Guest Banned.
Posted

Cerere respinsa!

ai interictie la grad inca 5 luni. T.c.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...