Guest The Fire Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 Nick:Black NightID Yahoo Messenger:borcan.gaby@yahoo.com(nam messul insatlat acum)Detinator Steam:Da (rolexsteam2013)Intervalul de timp in care stai pe server:Nu prea am intart recunosc am intart cu alte nume sa vad ce fac admini cu playeri daca nam admin sa stiti ca ma intereseaza de serverVarsta:12Primele 3 cifre din CNP:202Motiv:Sa ajut serverul(creca ati observat ca am inceput sa ma corectez)Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):https://www.gametracker.com/server_info/zombie.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=Reidas.&Search=Search sunt fostul (reidas)am facut orele si ajungPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu :Nu donez 10 lei lunar mai mult chiarAi Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook...mbie.IlegalZone .da/nu DaDe unde stii de noi ? :DE pe netPoti sa votezi serverul ?:DaVotul este OBLIGATORIUCererea se completeaza impreuna cu testul de mai jos.Daca nu raspundeti la minim 15 intrebari corect aveti reject din start fara sa se mai dea pro contra.1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?demo2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?gag/kick/ban3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?Vezi ip-ul ultimilor plaieri iesiti4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ?Skimbi mapa5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? down/remove6. La ce ajuta slotul?Nume rezervat7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?Omori un jucator8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?Lovesti un jucator9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?Private say10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ?Votezi ceva11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ?Skimbi nikul12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ?Vezi admini online13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?Comanda de ajutor14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?Dai afara un jucator de pe server15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?Chat menu16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ?Color say17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote?Opresti un vot18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?amx_last19. La ce foloseste amx_pika ?ban permanent+distrugerea cs-uluiLa ore jucate pe server este obligatoriu sa pune-ti un link catre GameTracker !! FAQ=2+1=Familie As vrea admin de noapte nu mai sunt si e nevoie e vacanta si pot sta
Guest RazBunaToruL Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 Daca as putea dat Pro sau contra fias da..Proo!! :)>-
Guest The Fire Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 Creca nu se mai aplica acea interdictie ca azi ma vazut energy cu grad V.I.P pe forum si nu mia zis nimik ca o sa donez ca toata lumea pentru server 10 lei lunar ca sa avem ceva buget :))Nu ma supar de contra astept sami zica energy Respins sau daca vrea daca nu mai este admin de noapte helper ca admin nam șanseMario am si eu o cerere te uiti si la ea?
Guest LupiK Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Contra...ai mai avut grad pe sv si ai demonstrat ca nu esti in masura de a avea grija de un sv ....
DoRRiaN Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Nu are nimeni nimik cu tine esti de treaba dar din cuvantul lu Energy nu iese nimeni.....sa fi VIP nu inseamna ca faci parte din staff adica suport,resurce team etc..vipul nu are legatura ....dar in orice caz parerea mea Contra din acel motiv asta e.
Guest The Fire Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 AStept sa zica energy va rog nu dati super-moderatori sau cei cu grad T/C vreau sami zica energy dc respins macar sa ma corectez la acel lucru ca nu mai am sanse la cate contra am da sa zica energy ca asa ma pot corecta
Guest Banned. Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 bine, ok... eu il las pe energy sa iti zica ce si cum.... dar reidas, eu am observat ca si pe forum mai lasi cate un post la topic de te doare mintea, asa ca de admin , nu stiu ce sa zic, bine as zice pro, dar ai fii vanat de cojmarel :))
Guest The Fire Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Ma vaneaza ma vaneaza :)) incepe sezonu nu? :)) da asa trb las posturi luni si explicite :P
Guest Banned. Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Cerere respinsa! ai interictie la grad inca 5 luni. T.c.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.