Guest The Fire Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Nick:Reidas.ID Yahoo Messenger:borcan.gaby@yahoo.com (nu lam instalat acu ca miam skinbat softu daca mi se da acc prin PM lui energy)Detinator Steam:DaIntervalul de timp in care stai pe server:ALLVarsta:12Primele 3 cifre din CNP:PRIVT!Motiv:Sa ajut server nu ca inainteOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):https://www.gametracker.com/server_info/zombie.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=Reidas.&Search=SearchPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu :DaAi Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook...mbie.IlegalZone .da/nu DaDe unde stii de noi ? :De pe netPoti sa votezi serverul ?:DaVotul este OBLIGATORIUCererea se completeaza impreuna cu testul de mai jos.Daca nu raspundeti la minim 15 intrebari corect aveti reject din start fara sa se mai dea pro contra.1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?Demo2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?gag/kick/ban3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?Vezi Ip-ul jucatorilor iesiti recent4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ?Skimbi mapa5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?suspend -1 -2 removed6. La ce ajuta slotul?Nume rezervat7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?Omori un jucator8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?Deblokezi un jucator9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?Private say10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ?Votezi ceva11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ?Skimbi nikul12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ?Vezi admini online13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?Comanda de ajutor14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?Dai afara un jucator de pe server15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?Chat menu16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ?Color say17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote?Opresti un vot18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?amx_last19. La ce foloseste amx_pika ?Destroy+ban permanentLa ore jucate pe server este obligatoriu sa pune-ti un link catre GameTracker !!CITITI REGULAMENTUL!DACA NU IL CITITI CERERE SE ANULEAZA SI VA TREBUI SA MAI ASTEPTATI 7 ZILE PENTRU A FACE O CERERE NOUA!!!FAQ=1+1=PerecheVreau si cele 10 zile de vip pe care le aveam!
DoRRiaN Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Baiatu nu au trecut 6 luni din cate stiu eu....nu mai ti minte ce a zis energy....si citeste din nou regulametul..TC:pentru orice eventualitate CONTRA
ionci2 Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 contra idem apply a zis energy ca nai voie 6 luni dc mai incerci vad ca tot copil esti nu te abtii de la posturi de astea!!
Guest The Fire Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Stiu daca nu vrea helperu sa mil dea nu mil da dar am platit ca toata lume 4.10 euro pentru vip sil mai aveam 10 zile il vreau inapoi
Guest The Fire Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Ma voi care naveti grad de dati contra sau pro?
Guest LupiK Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Reidass esti un copil fara viata sociala....Lasa-te frate de cs ca nici un regulament nu citesti...Pana mea , iti ia 5 minute din viata sa il citesti...E prea mult ? Contra
Guest Banned. Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 - FAQ regulament incorect!- In ultima vreme nu ai avut activitate deloc- Aici nu e bulevard vi pleci, vrei helper nu mai vrei.... tu chiar nu ne iei in serios! Exact asa procedam si noi cu tine! Cerere respinsa! T.c.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.