Jump to content

[Respins] Cerere Admin Mr.Deagle

Mr.Deagke

Recommended Posts

Posted

Nick:  Mr.Deagle
ID Yahoo Messenger: yo_mertic_smekeru@yahoo.com
Detinator Steam:   Nu
Intervalul de timp in care stai pe server:    Nu am un program fix in medie 6-7 ore pe zi!
Varsta: 23
Primele 3 cifre din CNP:  190
Motiv:    Nu pot ca Am trb CU facultatea
Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):   Nu am multe ore dar promit ca fak sunt ff vechi pe sv stiu sv si cand il alea asacamine

Puteti Ajuta La platahttp://cdncache1-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png Serverului si a dropurilor ? da/nu : Da
Ai Dat like la pagina nostra de Facebook?
https://www.facebook.com/pages/Zombieilegalzonecom-By-Energy/1464964417081741?fref=ts  Da

De unde stii de noi ? :   stiu serverul de demult De cand era asacamine pe sv lui
Poti sa votezi serverul ?:    Da 

1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?     Jucatorul va fi banat dupa ce i se va face un demo
2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?   Gag 3-10 min
3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?   Arata ip-urile jucatorilor care au iesit de curand de pe server .
4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ?    Aceasta comanda ajuta la schimbarea mapei fara a mai da vot 
5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?   Gag 3-10 min .

6. La ce ajuta slotul? Pentru a nu putea intra orice player pe nikul cuiva 
7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?    Ucide un player care face block  sau care e afk 
8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?    Loveste un player
9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? Trimiti msj private,doar adminu si playerul respectiv vade msj
10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ?    Ne ajuta sa dam la vot orice
11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ?    Schimba numele unui jucator care are nume obscen si care contine reclama pt un server/comunitate
12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ?      Aceasta comanda iti afiseaza in consola lista de admini online .
13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?    Aceasta comanda ajuta un admin care a uitat o comanda 
14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?     Da afara un player care nu a respectat cerintele impuse de un admin .
15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?   Esti folosita intre admini,si playeri nu vad ce vb admini intre ei.
16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ?  Aceasta comanda afiseaza in centrul paginii sus textul pe care un admin il introduce . 
17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote?   Aceasta comanda anuleaza orice vot .
18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?  Amx_last esti comanda ptr a vedea ip playerilor care au iesit dupa sv
19. La ce foloseste amx_pika ? Aceasta comanda ajuta la distrugerea cs-ului si la banarea jucatorului care are cod .

Posted

pentru admin se doneaza sau se primeste up un  pro sau contra o sa pot sa iti dau doar dupa ce iti complctezi orele jucate cu lincul de la gametracker si nu ai pus FAQ asta inseamna ca nu ai citit regulamentul

Guest Miguel chavez
Posted

CONTRA.. UNDE ESTI GAMETRACKER? IS REGULAMENTUL 

Guest Nexus Punk
Posted

1-.  pentru admin se doneaza

2-.  nu au ore

contra.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...