Mr.Deagke Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Nick: Mr.DeagleID Yahoo Messenger: yo_mertic_smekeru@yahoo.comDetinator Steam: NuIntervalul de timp in care stai pe server: Nu am un program fix in medie 6-7 ore pe zi!Varsta: 23Primele 3 cifre din CNP: 190Motiv: Nu pot ca Am trb CU facultateaOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): Nu am multe ore dar promit ca fak sunt ff vechi pe sv stiu sv si cand il alea asacaminePuteti Ajuta La platahttp://cdncache1-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png Serverului si a dropurilor ? da/nu : DaAi Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook.com/pages/Zombieilegalzonecom-By-Energy/1464964417081741?fref=ts DaDe unde stii de noi ? : stiu serverul de demult De cand era asacamine pe sv luiPoti sa votezi serverul ?: Da 1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? Jucatorul va fi banat dupa ce i se va face un demo2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? Gag 3-10 min3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? Arata ip-urile jucatorilor care au iesit de curand de pe server .4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ? Aceasta comanda ajuta la schimbarea mapei fara a mai da vot 5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? Gag 3-10 min .6. La ce ajuta slotul? Pentru a nu putea intra orice player pe nikul cuiva 7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? Ucide un player care face block sau care e afk 8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? Loveste un player9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? Trimiti msj private,doar adminu si playerul respectiv vade msj10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ? Ne ajuta sa dam la vot orice11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ? Schimba numele unui jucator care are nume obscen si care contine reclama pt un server/comunitate12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ? Aceasta comanda iti afiseaza in consola lista de admini online .13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? Aceasta comanda ajuta un admin care a uitat o comanda 14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? Da afara un player care nu a respectat cerintele impuse de un admin .15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? Esti folosita intre admini,si playeri nu vad ce vb admini intre ei.16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ? Aceasta comanda afiseaza in centrul paginii sus textul pe care un admin il introduce . 17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote? Aceasta comanda anuleaza orice vot .18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? Amx_last esti comanda ptr a vedea ip playerilor care au iesit dupa sv19. La ce foloseste amx_pika ? Aceasta comanda ajuta la distrugerea cs-ului si la banarea jucatorului care are cod .
Zeus Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 pentru admin se doneaza sau se primeste up un pro sau contra o sa pot sa iti dau doar dupa ce iti complctezi orele jucate cu lincul de la gametracker si nu ai pus FAQ asta inseamna ca nu ai citit regulamentul
Guest Miguel chavez Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 CONTRA.. UNDE ESTI GAMETRACKER? IS REGULAMENTUL
Guest Nexus Punk Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 1-. pentru admin se doneaza2-. nu au orecontra.
ʚïɞ Cipri ʚïɞ Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Contra..1. nai ore jucate pe server2. lipsa FAQ asta inseamna ca nai citit regulamentul.
bebe@loredana Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 1 : Adminu se doneaza2 : Nu ai ore (lipsa link de la gametracker)3 : FAq lipsa (nu ai citit regulamentul) Cerere Respinsa. Revino cu o alta cerere peste 7 zile tc.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.