Jump to content

[Respins] Cerere ADMIN LupiK

Guest LupiK

Recommended Posts

Guest LupiK
Posted

Nick:    LupiK
ID Yahoo Messenger:    smak.dragos@yahoo.com
Detinator Steam:    Nope
Intervalul de timp in care stai pe server:    Nu am un program fixat dar in principiu dimineatza de la 8 la 13 si seara de la 7-8 la 10 ;)
Varsta:     12 
Primele 3 cifre din CNP:  202
Motiv:     Dimineatza eu stau mult pe sv si pot sa respawn la playeri , diverse ;)
Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):   http://www.gametracker.com/server_info/zombie.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=LupiK&Search=Search
Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu :  Nush....Sa vad... ;)
Ai Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook...mbie.IlegalZone .da
De unde stii de noi ? :   De pe forum ;)
Poti sa votezi serverul ?:    Da 

1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?     Jucatorul va fi banat , bineinteles dupa ce a fost facut un demo ;)
2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?   Gag intre 3 si 10 minute .
3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?   Arata ip-urile jucatorilor care au iesit de curand de pe server .
4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ?    Aceasta comanda ajuta la schimbarea mapei fara a mai da vot :D
5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?   Gag intre 3 si 10 minute .

6. La ce ajuta slotul?    Playerul va dormii noaptea stiind ca nu ii va fi stricat scorul de copii noi in domeniul CSO :))
7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?    Ucide un player care face block din nesimtire , care e afk si zombie care prelungesc runda intentionat . Comanda se va da dupa ce i s-au aplicat 3 slap-uri.
8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?    Loveste un player ( care face ce am mentionat mai sus la amx_slay ) .
9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?  Aceasta comanda ajuta un admin sa ii trimita cuiva un mesaj pe care doar el si respectivul care a primit mesajul il poate vedea .
10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ?    Ne ajuta sa dam un vot pentru orice (Ex : Schimbam? 1.Da 2.Nu 3.Stai.bre.LupiK.calm) :))
11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ?    Schimba numele unui jucator care are nume obscen , prea lung / scurt si care contine reclama pt un server/comunitate
12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ?      Aceasta comanda iti afiseaza in consola lista de admini online .
13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?    Aceasta comanda ajuta un admin care a uitat o comanda dintr-un motiv sau altul , sa si-o aminteasca ;)
14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?     Da afara un player care nu a respectat cerintele impuse de un admin .
15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?   Aceasta comanda permite adminilor sa discute intre ei fara ca playerii sa vada .
16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ?  Aceasta comanda afiseaza in centrul paginii sus textul pe care un admin il introduce . 
17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote?   Aceasta comanda anuleaza orice vot .
18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?   Comanda care ajuta la vederea ip-ului unui jucator care a iesit este amx_last .
19. La ce foloseste amx_pika ? Aceasta comanda ajuta la distrugerea cs-ului si la banarea jucatorului care are cod .

Guest Banned.
Posted

hello?   admin?    nope... pt admin se doneaza sau se ia up....  din cate stiu eu...

Posted

Lupik stiu ca si oblivion a facut la fel si a primit da la el e altceva energy a dorit sa i ofere admin ,daca dorea sa iti dee tie o facea ...pt admin se doneaza ...esti un bun helper si eu iti sugerez sa iti faci treaba cum trebe si va veni si momentul ca in care vei fi rasplatit!! ;)

Guest Banned.
Posted

7 pro / 2 contra ....

pt admin se doneza,sau se ia up!

ca de orice eventulitate add energy_zm for user and password

Daca doreste energy  sa iti dea acel up....     T.c.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...