Guest LupiK Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Nick: LupiKID Yahoo Messenger: smak.dragos@yahoo.comDetinator Steam: NopeIntervalul de timp in care stai pe server: Nu am un program fixat dar in principiu dimineatza de la 8 la 13 si seara de la 7-8 la 10 ;)Varsta: 12 Primele 3 cifre din CNP: 202Motiv: Dimineatza eu stau mult pe sv si pot sa respawn la playeri , diverse ;)Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): http://www.gametracker.com/server_info/zombie.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=LupiK&Search=SearchPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : Nush....Sa vad... ;)Ai Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook...mbie.IlegalZone .daDe unde stii de noi ? : De pe forum ;)Poti sa votezi serverul ?: Da 1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? Jucatorul va fi banat , bineinteles dupa ce a fost facut un demo ;)2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? Gag intre 3 si 10 minute .3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? Arata ip-urile jucatorilor care au iesit de curand de pe server .4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ? Aceasta comanda ajuta la schimbarea mapei fara a mai da vot :D5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? Gag intre 3 si 10 minute .6. La ce ajuta slotul? Playerul va dormii noaptea stiind ca nu ii va fi stricat scorul de copii noi in domeniul CSO :))7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? Ucide un player care face block din nesimtire , care e afk si zombie care prelungesc runda intentionat . Comanda se va da dupa ce i s-au aplicat 3 slap-uri.8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? Loveste un player ( care face ce am mentionat mai sus la amx_slay ) .9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? Aceasta comanda ajuta un admin sa ii trimita cuiva un mesaj pe care doar el si respectivul care a primit mesajul il poate vedea .10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ? Ne ajuta sa dam un vot pentru orice (Ex : Schimbam? 1.Da 2.Nu 3.Stai.bre.LupiK.calm) :))11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ? Schimba numele unui jucator care are nume obscen , prea lung / scurt si care contine reclama pt un server/comunitate12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ? Aceasta comanda iti afiseaza in consola lista de admini online .13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? Aceasta comanda ajuta un admin care a uitat o comanda dintr-un motiv sau altul , sa si-o aminteasca ;)14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? Da afara un player care nu a respectat cerintele impuse de un admin .15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? Aceasta comanda permite adminilor sa discute intre ei fara ca playerii sa vada .16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ? Aceasta comanda afiseaza in centrul paginii sus textul pe care un admin il introduce . 17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote? Aceasta comanda anuleaza orice vot .18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? Comanda care ajuta la vederea ip-ului unui jucator care a iesit este amx_last .19. La ce foloseste amx_pika ? Aceasta comanda ajuta la distrugerea cs-ului si la banarea jucatorului care are cod .
ʚïɞ Cipri ʚïɞ Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Pentru admin se doneaza LupiK.. sau se primeste up
Guest Banned. Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 hello? admin? nope... pt admin se doneaza sau se ia up.... din cate stiu eu...
GonzO* Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 De la mine ai un mare contra ...adminul se doneaza ;)
Zeus Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 pt admin se doneaza.... ca helper te decurci ..... asteapta fati treab cum trebuie in contiunuare si cine stie poate vei primi up
DoRRiaN Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Lupik stiu ca si oblivion a facut la fel si a primit da la el e altceva energy a dorit sa i ofere admin ,daca dorea sa iti dee tie o facea ...pt admin se doneaza ...esti un bun helper si eu iti sugerez sa iti faci treaba cum trebe si va veni si momentul ca in care vei fi rasplatit!! ;)
bebe@loredana Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 lupik adminu se doneaza...si up il primesti cand stie energy k esti pregatit sa ai admin..sory
Mario;x Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 pro pentru helper , eu din cate am inteles e concursu acela cu admine de proba si poate vroia sa între , nush ce sa zic ...
ionci2 Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 nu mai fi ti rai mah da ti o sansa poate va fi un admin bun nu se stie niciodata pro!!
Guest Banned. Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 7 pro / 2 contra .... pt admin se doneza,sau se ia up! ca de orice eventulitate add energy_zm for user and password Daca doreste energy sa iti dea acel up.... T.c.
XandeR Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 Cerere respinsa. Ma asteptam la cei vechii macar sa cititi regulamentul. Zimi si mie unde e faq regulament? TC
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.