Jump to content

Reclamatie Polonia

Ionut.p

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. :[FabY]
Numele adminului reclamat :Polonia
Data si ora :07:30
Motiv reclamatie :
Admini online :Nu Era nici un admin
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :
Nu am facut inca dovoda... cu poza dar monster nu o spus nmc iar polo ia dat gag 0 motiv 10 trebuie sa invete si el comenzile :| puteti sal intrebati pe monster :|

Posted

FABI in primul rand polonia este helper si trebue sa isi faca treaba in al doilea rand citeste regulamentul si stai linistit polonia nu face prosti daca a dat gag inseamna ca a avut un motiv si daca tot i-ai facut reclamatie de ce nu ai facut si o dovada fara dovezi nu o sa te creada nimeni ..... asta e data viitoare fa o dovada o poza un demo ceva .... si in legarura cu admini ce pot sa iti zic noi mai stam pana seara tarziu si dimnineata e cam greu si oricum nu cred ca daca intri pe forum si chemi un admin nu apare pe server. si totusi parerea mea e ca ai facut o reclamatie aiurea asa sa te afirmi si tu. si gag a dat polonia probabil ca o fi injurat monster sau o fi vorbit ceva aiurea. INCA O DATA VREM O DOVADA.    

Apropo la ora aia era conectat Energy cred si o sa poata vedea in consola.

Regulament Administratori Si Jucatori
- Este interzis sa folosesti orice fel de scripturi gen bunny hop etc.. !
- Este interzis sa injuri! (se include chatul adminilor)
- Este interzis sa ceri explicatii unui admin daca nu a folosit o comanda pe tine !
- Este interzis sa sa ceri moduri adminilor !
- Este interzis sa cumperi mai mult de 1 mod customizat pe harta !

Punctul 3

Posted

Ok baieti nu va precipitati asa ..se mai intampla ca comanda pe care a dato polonia sa fie gresita de exemplu amx_gag monster lbj 5 ...asa a scris poate sigur se scrie timpul dupa morivul ...iar faby ai facut tu reclamatie nu esti tu omul perfect..reclamatia nu prea are sens parerea mea ..si invata sa faci poze daca vrei reclamatie.....In ultimul rand Polonia grija te rog citeste regulamentul!!!..Multumesc pentru intelegere.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...