Sr.EnDi *_* Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Numele dvs. :Sr.EnDi *_*--->CausaNumele adminului reclamat :The*L@striDeData si ora :15:34 oraMotiv reclamatie : Acest lucru oferă abuzat de rangul său, atunci când te ucid arată Slay avea EneRgY să faci pentru că acest lucru dă abuza de rangul său Slay VIP / ADMIN, deoarece acestea ucideAdmini online :BeBeDovada (Se accepta doar Print la consola) : ,,, http://postimg.org/image/ubd8r699x/
ʚïɞ Cipri ʚïɞ Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 iam dat slay pentru blok a facu blok de 10 mi de ori si iam spus sa nu mai faca si tot a continuat
DoRRiaN Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Ok stiu ca nu am voie sa ma bag dar eram langa lastride si in acel moment Kipri facea blok la iglu ....iar endi nu inteleg de ce sa faci reclamatie doar ca sa fie ....in acel moment helperul Lastride sia facut datoria!!!
Zeus Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 aceasi parere cu aply eram si eu pe server si si mie mi-a facut Kipri de mai multe ori blok ..... in fine daca cineva isi face datoria i se face reclamatie vad ca ... :))
Sr.EnDi *_* Posted June 18, 2014 Author Report Posted June 18, 2014 iva se aplică dar mă aflu vin și q este dat lastride să omoare Kipri și Cojmarel și ceea ce vine în minte este că abuzează de poziția lui sau a se juca cu comanda, dar nu te pui cu care și știți apply așa că, dacă ați fost hapsân lucru lastride-mi cer scuze și îmi pare rău
XandeR Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 NU am inteles nimik. Causa...escriba en espanol porque no entiendo nada...pero nadaaaa:) TC
Guest Miguel chavez Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 xD Endi las reclamaciones que voz haces no tienen sentido el le dio slay a kipri por que me supongo que estaba haciendo block./T.c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.