Jump to content

Retragere Mixx

Razvan

Recommended Posts

Guest Banned.
Posted

^:)^ frumos ce ai scris   ^:)^    mult succes in tot ceea ce iti propui in viata... esti un baiat de treaba,cu prea mici defecte.. ceea ce cu totii avem... esti baiat bun... si mai ales un admin bun... nici nu vreau sa ma gandesc ca pleci... sau ne parasesti... ci vreau sa ma gandesc ca doar "ai putina treaba si revii maine" iar aceea speranta ca in fiecare zi de "maine" chiar vei revenii...  pt ca faci parte din aceasta FAMILIE....   stima si respect!   ^:)^

Guest LupiK
Posted

Sunt deacord cu jusTice , faci parte din familie . Imi pare rau ca toti adminii buni au inceput sa iasa unul cate unul... :(

Posted

Da..am prins un moment cam prost deoarece tu te-ai retras iar eu nu mai am voie pe sv sa te mai vd cum joci si alte chestii...pacat ca te retragi,stiu ca vei fii intotdeauna cu comunitatea asta..sper ca vei reveni cat mai repede..de revenit stiu sigur ca vei reveni..eu zic ca navea rost sa te retragi sa pierzi tot ce-ai muncit in cateva luni bune..la fel mi s-a intamplat si mie si acum imi pare rau dar eu nu am facut nimic...BFT!sa-i lasam pe cei noi sa-si faca treaba..vremea noastra a trecut..

Posted

O veste proasta da stiu ca ai fost nevoit sa iei aceasta decizie si sper sa faci treaba buna in ce ti-ai propus si nu uita ca ai facut multe lucruri bune de cat timp am venit eu da stiu ca si inainte deci inca odata Succes .......si Te pupa AppLy:)))!

Posted

Off ce sa mai , vad partea plină a paharului , macar intrii ca player dar nush tot nasol este , oricum si tu lafel , daca ai nevoie de ceva ai messu meu , nr meu deci nu-i problema contact avem , multa bafta frate sper ca vei revenii !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...