Fr0zZeN Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 Nick: Fr0zZeNID Yahoo Messenger: barbudaniel786@yahoo.comDetinator Steam: NuIntervalul de timp in care stai pe server: 10-12 - 17-19Varsta: 16Primele 3 cifre din CNP: 198Motiv: pot ajuta serverul sa mearga cat mai departeOre jucate pe server(minim 30, confirma gametracker): http://www.gametracker.com/player/Fr0zZeN/zombie.ilegalzone.com:27015/ (nu am toate orele, dar o sa fac pe parcurs)Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu: o sa incerc :)Ai Dat like la pagina noastra de Facebook?https://www.facebook.com/Zombie.IlegalZone .da/nu: daDe unde stii de noi ?: dupa gametrackerPoti sa votezi serverul ?: Da , zilnic 1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?Fac Demo2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?Gag3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?La vederea ip-lor jucatorilor4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ?la schimbarea mapei5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?Gag6. La ce ajuta slotul?La protectia numelui de utilizator7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?ucide un player8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?loveste playerul cu un mini damage9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?la vorbirea cu un anumit player10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ?la votarea mapei alese de playerii11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ?la schimbarea numelui 12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ? sa vedem admini online13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?ne ajuta cu comenzile14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?da afara un jucator de pe server15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?ltrimite ms adminilor16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ?afiseaza un mesaj in centru ecranului17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote?anuleaza votul final18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?amx_last19. La ce foloseste amx_pika ?distruge un player si cs-ul lui FAQ REGULAMENT 1+1=PERECHE
ionci2 Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 contra nici pe respawn nu ti faci datoria cum trebe mai ai de invatat si de demonstrat multe!!!!
Razvan Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 Contra ! ma asteptam sa faci o cerere de helper..ti-am dat de 3x kick pe srv ca intri ca "nesimtitu" te pui spec sa faci orele si iesi, dar tu nu te joci deloc , numai sa ai helper si tu atat. Un mare CONTRA!
Guest Banned. Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 eu nu te-am vazut mai deloc.... contra
Razvan Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 Respins ! prea multi contra + ca nu ai ore ! T.c
XandeR Posted June 14, 2014 Report Posted June 14, 2014 Prea Multe pareri contra .Revino cu o alta cerere peste 7 zile TC
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.