iReaL Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Numele dvs. : iReaLNumele adminului reclamat : ??Data si ora : a fost pe 28 Mai 2014 pe la ora 15 sau 16 Motiv reclamatie : Ban fara motiv, am fost la masa si ma trezesc cu banAdmini online : Infern0 The Killer 23 am vazut poate mai era cinevaDovada (Se accepta doar Print la consola) : Nu am facut ,,
InfeRn0 Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Daca nai poze nai dovada oricum eu nustiu ca nu eram pe sv nush ai vzt eu dupa am iesit...ban din cate stiu nam dat azi:))
Guest YeLLow :x Posted May 29, 2014 Report Posted May 29, 2014 Pune ora exacta ,imi ia 3 ore sa ma uit in FTP si chiar nu am timp , alta data respectati modelul pt ca scrie clar ca nu se ia in evidenta daca nu ai dovezi .
DoRRiaN Posted May 29, 2014 Report Posted May 29, 2014 Eu nu am avut treaba cu cineva ban nam dat de cand sunt admin si nam observat nimic o sa se dezvaluie cine tia dat ban dar daca faceai poze era mai bine deci asteptam sa vedem ce sa intamplat!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.