ʚïɞ Cipri ʚïɞ Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 Numele dvs. :The*L@striDe:Numele adminului reclamat :GhitaMotruData si ora :20Motiv reclamatie :Mod in timpul infectie si a continuat sa ucida playerii Dovada (Se accepta doar Print la consola) :http://share.pho.to/5ej06
Mario;x Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 Urat , ori nu a fost rapid sa dea inainte de numaratoare , ceea ce nu cred ca vad ca inca ataca , ori nu a citit regulamentul , Nu stiu ce s-a intamplat cu adevarat ca nu eram de fata nush ce sa zic , sper sa fii citit regulamentul ghita , propun avertisment verbal !
ʚïɞ Cipri ʚïɞ Posted May 17, 2014 Author Report Posted May 17, 2014 Nu da si Seth ia facut in timpul infectiei sa se puna boss loa toti playeri
Guest Banned. Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 nasol daca intradevar si-a dat mod in timpul unei infectii normale, daca chiar a facut o greseala ca a intarziat sa isi dea modu la timp, putea sa isi dea slay.... ca sa nu fie alte probleme.... asa am patit si eu acuma cateva saptamani buni... am vrut sa imi dau mie mod, si in loc sa apas "0" k sa ies, am apasat alta tasta si am mai dat imediat si la altcineva..... k sa nu fgie bai... mi-am dat mie slay ,si am lasat persoana respectiva sa se bucure de mod ....
ʚïɞ Cipri ʚïɞ Posted May 17, 2014 Author Report Posted May 17, 2014 da da auzi cum a fost la el sia dat mod da nu sia dat slay a continuat sa omoare playeri + VIP + admini uitate la fotografiile facute de mine
Guest YeLLow :x Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 Ghita ai fost avertizat dar vad ca degeaba . Ai timp sa inveti regulamentul si comezile daca vrei sa mai ai admin . Suspend 7 zile T.c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.