Jump to content

Reclamatie >RoMi<

Razvan

Recommended Posts

Posted

Numele dvs: Dur@ceLL

Numele adminului reclamat: >RoMi

Data si ora: 23.04 / intre 17:30 si 18:00

Motiv: Un vipp il saluta pe adminul >RoMi<...si uitati cum raspunde acesta nr dat ban min pentru calmare nr4 care intra si zice nr1 nr5 adminul madalin il intreaba ce are de face asa am apucat sa fak poza el in nr3 nu imi place vad cv pe server urat din partea ta romi propun susped zile>

Dovada (se accepta doar print in consola): http://share.pho.to/5N3R6

Guest MDFK.
Posted

Vaii , ce nesimtit .. propun suspend 14 zile nu 7 ...

Posted

Romi nu ma asteptam din partea ta la un gest de cioban,taran..inca multe substantive pot definii ce ai facut tu in poze..mai dezamagit complet..nu te credeam in stare sa fii asa cioban..bafta, propun suspend 7 zile si sa invete ce inseamna aia politete

Posted

Ba si pe mine ma injura de ma spurca... dupa intrai pe mess si vb cu el si zisa ca nu fu el ca i-a aflat cineva parola de la admin... ii aratai si pozele si el zisa ca nu a intrat toata ziua pe sv.  Akm sa vedem ce zice ENERGY

Posted

Bai eu nu am fost ala.

A intrat unul pe numele meu,mi-am schimbat parola .......

Eu niciodata nu am injurat asa,chiar daca m-am suparat nu v-am injurat ca un maidan.El nu mi-a ghicit parola,dar eu nu i-am dato,el cu ajutorul unui prieten a intrat in calculatorul meu si a aflat parola mea de la metin....atunci a fost de mult (Vara trecuta) si acum am bagat-o dinnou pe asta. Nu credeam ca "prostu" o sa-mi poarte pica.

As dori sa se uite energy la ip cu care a intrat sa vedeti ca nu este al meu

Am mai auzit faptul ca i-ati dat ban si a intrat dinnou...Eu nu am ip dinamic,nu aveam cum sa intru...

Posted

Eu cred ca nu a fost Romi adevaratu' a fost ala care i-a spart parola de la admin, Romi adevarat' nu injura si eu il stiu mai bine ca tot sv, ca sunte la 500 metri distanta unul de altul, eu zis sa vedem ce zice si ENERGY.

Guest Banned.
Posted

http://share.pho.to/5N7Jv      

Bun...  am fost acolo.... totul sa intamplat cand sa dat vot pt alegerea mapei dorite, iar  a iesit foda.... pe cand sa se schimbe, a bagat fara vot fara nimik admin romi harta dustworld.... in poze se vede  ca am intrebat de ce si cum.... pana cand, a schimbat dupa 5 minute din cauza ca a murit  si  a bagat foda exact cum sa votat... in imagini am pus si descrieri care cum sa intamplat in ordinea corecta.... dupa un timp da kick la mario pistol fara motiv,  vorbeste foarte urat prin U@ ( chat admin ) ... la un moment dat saluta un jucator el raspunde foarte nepoliticos  ( tot prin u@ )   dupa care dracel ia dat de 2x ban pt a se calma.... mai tarziu dupa cateva minute revine romi si zice ca nu a fost el, ca a fost anuntat pe mess ca cineva a intrat pe server cu useru lui..... sa rugat de noi sa il scuzam si sa dam chiar si "pika" daca mai intra acel cineva si vorbeste urat, dar el nu a fost!!!  a zis ca face cumva sa vorbeasca odata cu energy sa schimbe parola...  sincer eu il cred.... sa vazut acel mod de a vorbii disperat ca el nu a fost... cunosc oamenii, si stiu cum reactioneaza cand is surprinsi si in avantaju lor au defapt doar dezavantaje... se mai intampla, ai prieteni vin pe la tine si fura lucruri din calculator... am patito si eu cu  una alta ( nu cu cs stati linistiti )    Va rog din tot sufletul... inainte sa luati masuri... analizati pozele....  poate aveti careva ip-u la steam-u lu  romica... eu am apucat sa fac poza doar la romica cel fals care a vorbit urat, la cel bun nu am apucat ca ma sunat pe telefon cineva intre timp si deja a iesit de nu am mai apucat sa dau inca odata amx_last la timp incat sa fac comparatie de ip... din cate stiu ip-u la steam nu se modifica....  asa ca va rog bagati de seama si ip-u lui romi cel fals ( ultima poza )..... in rest chiar nu mai stiu ce sa zic.... mi-am exprimat parerea.... nu a dat ban... a schimbat doar o harta, a vorbit urat   PE U@  , nu pe "y".... si intradevar a dat kick la un helper....  analizati.... dar eu zic ca nu are rost un suspend mai mare de 3 zile, mai ales daca isi schimba parola.....          si daca aveti careva prin arhiva ip-u lui adevarat de steam... sa verificati daca e aceeas...    va multumesc pentru timpul acordat....                              si va rog nu il mai luati tare,fiti putini mai profesionisti, ca poate chiar nu a fost el... poate ieri glumeati cu el ,iar deja la o reclamatie ii vorbiti  cu tarane , cioban ,etc...  fiti mai profesionisti.... 

Posted

a intrat >Romi

Energy decide

Exact cand madalin m-a anuntat ca intra romi si incepu` sa injure am intrat sa vad ce se intampla dupa aceea am iesit.Apoi vad ca ala a intrat dinnou.Am lasat nick si pass la energy pe mess dar probabil nu le-a pus inca......

Stiu deja cine a facut asta si maine cand il prind il fac sa intre pe numele lui.

Guest YeLLow :x
Posted

Ai ip dinamic , esti vinovat pt ce sa intamplat chiar daca nu ai fost tu acela , sper ca te-ai invatat minte pe viitor sa nu mai gresesti  .

De data asta ai avertisment , NEXT REMOVE !

Add yellow_zone27  sa iti schimb parola

T.c 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...