Jump to content

Admin Duracell

XandeR

Recommended Posts

Posted

Din cate vad....incepi sa fi nemultumit si nu prea inteleg dece.Oare sa fie din prisma gradului ce il ai?Oare ti sa urcat la cap ?Asta vreau sa lipezesc acum o data pentru totdeauna.

1.http://s13.postimg.org/ugf9cdlw7/duracel_dezamagit_de_up.jpg
how to take a screenshot on a pc

Hai sati spun ceva despre acel amarat de up, ca doar e amarat sa ajungi co owner in 4 luni si ceva nu?Asa se intampla cand las dupa voi.Eu cred ca tu ai uitat ca esti pe serverul 50 din europa si pe locul 7 in europa din clasa zombie plague+cso.Asa sa te gandesti ca daca amaratul ala de grad til iau,vei ajunge sa fi admin pe servere cu 5 playeri .Asa ca te rog data viitoare cand mai faci asemenea afirmati gandestete inainte ,ca sa nu degenereze si sa ramai fara amaratul de grad ce il ai.Is curios oare cati plaieri de pe server ar vrea sa aibe gradul tau in 5 luni?....buna intrebare....

2.Am vazut ca ai inceput sa dai ban/kick/slay aiurea.Oare sa fie adevarat?Oare ai inceput sati faci dreptate singur?Oare ai inceput sa vb urat si sa te dai mare ca esti admin?Hai sa lasam pozele sa interpreteze totul si voi restul adminilor sa va dat cu parerea.

http://s10.postimg.org/jp0uemf7d/zm_restart_v30005.png
jpg images

http://s13.postimg.org/jwnpcraxj/zm_pis20005.png
gif upload

http://s17.postimg.org/64vh3q7in/zm_pis20003.png
image upload no size limit

http://s30.postimg.org/6pit6pt9d/duracel_pika2.jpg
click image upload

Dami un motiv bun sa nuti dau suspend o luna pt ultima poza...asa face un admin care are un amarat de co-owner?oare?ce ziceti restu?

Guest YeLLow :x
Posted

Din cate vad eu avem un "ADMIN VIRUS" care se razbuna ...

Nu cred ca Dur@ceLL ti-a gresit cu ceva , adica pana acuma nu te interesa ce facem pe srv...

ai prins aripi si te crezi zmeu  :|  ?

!!! FI CORECT !!!

Din POZE AM INTELES :

Dur@ceLL , intr-adevar a gresit la faza cu banul dar sunt sigura ca are o explicatie pt asta !

"Amaratul de up" -sa exprimat gresit 

Kick - din cate vad in poza era first si nu ataca (posibil afk)

"bagami-as..." se mai intampla...mi sa intamplat si mie sa pun y@ in lok de u@ 

Posted

Asa sa incep de la {1} : Poi faza e asa Crake mi-a zis sa il propun la up ..adica mi-a zis de mai multe ori si i-am explicat cum sta treaba pe sv asta cu UP-ul! la faza cand am zis " Eu am luat un amarat de UP in 5 luni " m-am referit la faptu ca eu am stat  mai bine de 5 luni pe sv cu admin daca mi-am fakut sau nu treaba asta stie doar energy in care eu am primit + in grad cu care nu schimba nimic tot admin sunt nu am nimic in + fata de alltii doar ca am " imunitati " si Crake  doreste UP asa de repede ca nici 2 luni nu a trecut de cand a fakut cererea de helper ...i-am zis chestia asta el dupa 2-3 zile iar mi-a zis sa il propun pentru up ..." stiu ca altii se multumesc si cu un " Slot" pe sv..Nu am spuso cu rautate " Un amarat de up" Daca consideri ca nu merit acel up te rog sa il scotii. [2] : Faza cu " Bagamiash......." ma jukm si erau 2 vipi zm nu stiu care sigur si ma atacau cu bile , o data , de 2-ori...si m-am enervat si in loc sa scriu pe u@ am scris pe y@ ( greseala mea asta) doar stiti si voi cand un Vip(player) sta pe capu taw te ia nervii [3] :- Faza cu kick Nikita , eram pe zm_pis2 si  la dat pe Nikita first (bineinteles era afk de la inceputul mapei) am stat am stat si pana sa ii dau eu kick 2 playeri sau aruncat de sus ca sa moara sa se faka zm ca sa infecteze ..m-am gandit ca dece sa okupe un loc cand in llocu ala sa joace un player care poate saracu se chinuia saintre pe sv si nu putea..! [4] :- " Banul" : tot asa eram pe pis2 la fiecare runda acest player era lipit de mine unde eram eu era si el ma puneam la ,laser si se blok si astepta sa il faka zm sa se sparga ca sa ma atace era in continu  pe mine parca ar fii fost pus de cineva sa nu se miste de langa mine asa de "nesimtit" la faza asta ma intrebat B.P.S dc i-am dat ban si am zis prima data in gluma ca ma supara..ca imi facea blok..dar cine a fakut poza nu a dat si ma jos sa arate ca tot ce am spus a fost o gluma ....am si zis dar nah ca sa para mai interesant ce a zis hai sa facem doar atat ca sa fie mai "shiny" Aici am fost de vina recunosc am gresit cel  mai mult , daia prefer sa nu ma jok mai bine stau spec . Eu am avut ce am avut de zis akum va las pe voi sa decideti ce si kum ! bafta

Posted

Pentru cunostintele tale.....diferenta intre admin si co owner sau semi-god cum e acuma e una destul de uriasa.eu tin cont ca esti la inceput de adminat si nu vreau sa te intreb cei aia comanda cu "rcon" sau "cvar" pt ca daca stiai nu mai ziceai ca e diferenta  doar de "imunitate".Prin acel grad ai primit acces la multe comenzi rcon si cvar.Google te poate ajuta sa intelegi asta mai bine.

In 5 luni ai primit 3x up

Helper+jb+admin+semi-god.(in mare parte poti sai multumesti la savarina lui daruso)

Sper sa nu ma considerati prost sau lasator daca nu mai pot intra asa des pe svr.Tot timpul o sa fie cineva cine va urmareste continu.

Posted

Eu Unul Cred Ca Nu Avea Rost Chestia Asta....Mai Bine Ii Vorbeai In Privat Daca Era Ceva....E Un Admin Bun...Si Ca Fiecare Mai Avem Si Scapari Si Greseli....Nimeni Nu E Prefect !!

Stima !!

Posted

pe cat de greu primesti acele grade pe atat de usor poti sa le pierzi...

ce ar fi dc ar trece cu vederea fiecare abuz...

intradevar e unu dintre admini cei mai activi si cred ca aceasta (mustrare) ii face bine pe viitor

Posted

Multumesc pentru toti care au fost prieteni cu adeverat care au fost aproape de mine la bine si la greu! Dar nu pot sta pe un sv de mila cuiva ! Din cate imi dau seama nu merit nici helper! nui nimic sunt altii care o sa imi tina locul ....si "altii care vor sa scape de mine " uite ca a reusit ! nu vreau sa fiu luat de prost! Multumesc energy pentru ca ai trecut cu vederea peste toate problemele care le-am avut ! Te rog sa imi scoti gradul de admin ! Multa bafta Tuturor !! 

Posted

pe cat de greu primesti acele grade pe atat de usor poti sa le pierzi...

ce ar fi dc ar trece cu vederea fiecare abuz...

intradevar e unu dintre admini cei mai activi si cred ca aceasta (mustrare) ii face bine pe viitor

Cuvintele astea fac mai mult decat tot ce am scris eu mai sus!

Legat de ultimu post al lui duracel...tipic romanesc....mai bine renuntam decat sa plecam capu si sa recunoastem ca gresim.Sper sa nu faci ca si alti "admini"

TC. Remove la Cerere!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...