Jump to content

Reclamatie Okapi

JoKeR

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. : Bluelytning
Numele adminului reclamat : Okapi
Data si ora : 2:00 ,3:00 AM
Motiv reclamatie : Mia dat ban permanent pt k stateam SPECT din cauza Lagului .. Cerd ca el a fost k alt admin nu mai era
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : Nu am dovezi ... am crezut k banul e temporar

Posted

Doamneee...Frate ...

Pai Tu Faci Reclamatie Doar Ca Iti Dai Cu Presupusu???  Da Tu De Fapt Nici Nu Stii Cine Ti-a Dat Ban ....Dar Ai Zis Totusi Sa Faci O Reclamatie Si Te-ai Gandit La Mine ..Iti Multumesc !!!

Il Rog Pe Energy Sa Se Uite Sa Vada Cine Ti-a Dat Ban Sa Deslusim Misterul.

Altadata Nu Mai Face Reclamatii Aiurea Te Rog !!! Denigrezi Imaginea Adminilor Doar Cu Presupuneri !!!

Guest crake69
Posted

Mdea.. :))) Okapi se pare ca ai "admiratori" si culmea in loc sa te aclame :))) te reclama :)))

Reclamatia asta e facut gen "Stai bha ca nu te aud , e prea intuneric aici" :))

Guest Miguelitho chavesz
Posted

there is no evidence so this complaint is rejected  [-( 

Guest =>Flu<=
Posted

Auzi ma mai uitate si tu in cosola cand iei ban:)) si cum te gandesti sa faci o reclamatie fara sa ai dovezi / martori?

Guest MeThoDIGZ
Posted

Scuze ca ma bag , am si eu servere de cs , daca iei ban , conecteaza-te pe server o sa iti zica ca esti banat iar in consola o sa iti apare motivul si cand ai primit banul :P daca serverul are pluginul advanced_bans , daca nu exista loguri sa vezi cine si cand ti-a dat , dar nu prea cred eu ca o sa caute cineva cine cum si cand te-a banat iti spun din propria experienta (asa mai fac si eu :)) ) . Atat am avut de zis scuze ca ma bag dar am vazut subiectul si nam avut ce face :))

Posted

04/01/2014 - 02:36:47: [plmenu.amxx] Ban: "R-Z-V!" ban and kick "AHMED" (minutes "0")
L 04/01/2014 - 02:36:47: [plmenu.amxx] Ban: "R-Z-V!" ban and kick "max praymy<0:1286903203>

<0:29033872>

<0:35906357>
<0:54759029>

<0:764846645>
<0:706529288>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...