Jump to content

Cerere ADMIN

Black'S

Recommended Posts

Posted

Nick : ZM.IlegalZone.Com - Player
Y!M: samp_angel@yahoo.com
Steam: ---
Cate ore poti sta pe server zilnic: 24/24 pc nu il sting cateodata
Varsta: 14ani
Primele 4 cifre din CNP:Le dau pe Y!M Sau Pe Forum
Motiv:Vreau sa ajut playeri si serverul sa scape de codati
Ore jucate (minim 20 ore, confirmareGameTracker) CLIK AICI : http://www.gametracker.com/server_info/zm.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=zm.ilegalzone.com&Search=Search   {Sunt primul acolo 149ore}
Vot Zilnic?:Da

Posted

Scuzatima de dublu post dar trebuie sai spun lu  SoMMMe eu poate nu eram la pc ca eu las pc aprins si sunt pe sv da cateodata nu raspund casa am parte de un joc mai linistit

Posted

Contra! Ala nu esti tu. De multe ori cand intra player cu nickul cu reclama ex: Zm.********.Com.... eu le shimb numele exact ca acela ZM.IlegalZone.Com-Player sau uite vezi si mai jos inca unu cu 94 de ore. Pot sa imi fac alt cont de forum ex: Fantasy... si sa zic ca eu is. Fa ore si gata! + nu dai votzilnic.

Posted

Apropo el mai intra si cu alte niku-ri (ma scuza-ti ca ma bag) dar am intrat acum 30 de min pe sv si era W--dRuNk--W dar nu era adevaratul acesta mai intra si cu numele de mak3 care e altcn si m-a facut sa ma iau la cearta cu el pe mess (a iesit rau) iar cel mai des numele lui era SM-Player asta am avut de spus .

Imi pare rau ca m-am bagat . SM-player e numele lui .

Posted

Nick : ZM.IlegalZone.Com - Player

Y!M: samp_angel@yahoo.com

Steam: ---

Cate ore poti sta pe server zilnic: 24/24 pc nu il sting cateodata

Varsta: 14ani

Primele 4 cifre din CNP:Le dau pe Y!M Sau Pe Forum

Motiv:Vreau sa ajut playeri si serverul sa scape de codati

Ore jucate (minim 20 ore, confirmareGameTracker) CLIK AICI : http://www.gametracker.com/server_info/zm.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=zm.ilegalzone.com&Search=Search   {Sunt primul acolo 149ore}

Vot Zilnic?:Da

1. Esti respins motivele le cunosti.

2. Nu stiam ca primele 4 cifre din cnp sunt atat de '' SECRETE ''

3. Nu ai gasit staff-ul potrivit pentru aceste GOGOSI.  PA.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...