Okapi Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Numele Dumneavoastra : Who The Fuck Is Alice ? Numele Adminului Reclamat : ShifT Data si Ora : 27/3/2014 16:50-17:00 Motiv Reclamtie : ...Prea Multe He !!!?? Dovada : ..
ionci2 Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 da clar varsta isi spune cuvantu parerea mea merita un suspend pt prima abatere!!!
Romi_ZM Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Mda nu scrie nicaieri ca n-are voie sa dea prea multe heuri,deci eu cred ca ar merita un suspend
InfeRn0 Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Chiar nush cine e shift asta..apare asa din senin pe sv..merita suspend..e la prima abatare dar nu prea il vad bine pe sv..din cate vad ce a facut e unu ca raduku si razvan..ciudosi..
Guest =>Flu<= Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 ShitfT citeste regulamentul si respectal sau vei vi precum salvatore
GoKu Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 pararea mea este ca energy ar trebuii sa mai taie din regulament e prea mult de citit pt unii...
Sh0w Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Asta merita VIP =)))...A zis Moartea Lu' Ceausescu sa bage la vot : zm_battleground_foda si zm_dust_world , si el intreaba : Cum bag 2 mape la vot? :| Parerea mea este ca nu este pregatit pentru ADMIN...Sau este primul sv pe care admineaza..
Guest crake69 Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Mdea.. sa zicem un suspend.. fiind prima abatere.
XandeR Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Pt sift....esti un idiot si imi pui nervi la incercare.Ce am vb noi doi?energy_zm: esti pe 2 servere..cu acelasi acesenergy_zm: nu cred...energy_zm: griji de accesenergy_zm: nus prostenergy_zm: ultimu avertismentCora Nero: auzi poti sa-mi schimbi nicku si parola?energy_zm: niku nuenergy_zm: parolaenergy_zm: daca vreiCora Nero: ok stai pik sa ma gandescCora Nero: pass:.....Cora Nero: cam atat...energy_zm: nu iti mai da parola...treaba taenergy_zm: 46.102.52.207energy_zm: ipul tauCora Nero: cum afli ip de pe csenergy_zm: 46.102.52.157energy_zm: ipul la celalaltenergy_zm: ce zici?energy_zm: 2 calculatoare in casaenergy_zm: fainenergy_zm: da nu merge cu mnenergy_zm: sau imparti wlanCora Nero: deciCora Nero: mai bine schimb parolaCora Nero: in .....Cora Nero: sa fiu sigurenergy_zm: am schimbato dejaCora Nero: ca am intrat odata si pe calculator si pe laptop.... nush daca aici e parola si acm sunt sigur...energy_zm: eu nuti mai repet...next sti ce se intampla Se pare ca nu am fost destul de clar.Pt ca tiai dat iar contul la alcineva ai suspend admin o saptamana. PAna pe 03.04.2014 ora 21:00Daca dupa suspend mai se intampla inca o data ...ramai fara admin si fara vip fara drept de apel. TC.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.