Jump to content

Vrabia

ValiJrr

Recommended Posts

Posted

-Numele tau real: Valentin

-Nick server: Faspye

-Numele celui reclamant: VraBie

-Data/Ora:27/03/2014 09:30-10:50

-Motiv: Muuultee a facut Vrabie asta in o ora si putin..

-Dovada ta (print la consola): 1. http://s4.postimg.org/6042puxl5/23rw32.jpg Ameninta un player . sNake ala era zm, Vrabie last human, si snake facea block la zombii.

2. http://s30.postimg.org/yv8pyvpt9/856t7.jpg Era last human dupa cum se vede, a vazut omu' ca moare si a dat retry.

3. http://s28.postimg.org/ptnc61x3t/w354ety.jpg Da da, il infectez si ma injura. Asa admin, da da.

4. http://s15.postimg.org/5ckjfhh6f/wrege4545.jpg Bun asa snake, fa-ne block sa nu-l omoram. Ca tot o sa faci cerere admin.

Sper sa nu veniti cu comentarii gen " Cate reclamatii faci ba?" Nu e vina mea ca astia au 11-12 ani :| .

Posted

Vrabie  ce ai facut tata crdeam ca macar pe sv nu te crezi la usa cortului ma .... poti  inj unde vrei Dar mie personal nu imi place sa vad pe cnva injurand e cva urat.... 

Nu inteleg rostul injuraturilor doar ca  te-a infectat?

Posted

Dupa ce suntenti 12 de toti mai faceti si misto de jucatorii de pe server.

Asa sigur o sa populati serverul...daca va faceti de cap.

Treaba vostra!

idem. Si tu faci reclamatii aiurea dupa de ca intri 1 data la 3 zile. Am spus si in reclamatia pe care ai facuto. Si nu imi este frica sa o repeti si chiar daca iau remove o sa mor linistit :)). Nu zic ca este rau sa faci reclamatii nu am nimic impotriva. Faci cum ai facut si la mn reclamatie ca ti-am dat slay ca faceai bloc . asa se duce sv asta cu pr***** astia

Chiar daca nu asta e GATA (vedem decizia unui administrator)

Posted

Vali,mai bine ai tacea.Doar Motann stie cum m`am abtinut sa nu`ti dau pika si ban permanent.Vrabie isi vedea de treaba,tu tot il provoca`i.Ca vai ca nu stie aia,ca vai ca nu stiu ce,ca e copil de 12-13 ani,doar il provoca`i sa iti dea slay,gag sau sa te injure.S`a abtinut,la un moment dat,iti tot bateai joc de el si i`am zis eu sa iti dea gag ca sunt martor si ti`a dat pt 5 minute.

In poze vad ca el a zis ca iti da ban,bunule,e helper,ce ban vrei sa iti dea?S`a simtit si omul bine ca ti`a zis asta,dar fii sigur ca nu poate face una ca asta.

Mie imi zici ca sunt copil de 12 ani,pe motan il enervezi zicandu`i incontinuu "hai pisoias,pisoias,hai".Deci esti stresant.Ma jucam linistit si am vazut cum il tot provoca`i pe Vrabie.

Se poate inchide reclamatia,cred ca am ceva poza cand iti bateia joc de motan si el tacea,cu toate ca pe u@ imi zicea ca de abia se abtine.Cand am zis eu"pot sa`i dau pika" tot m`au sustinut dar n`am trecut la aceasta fapta.

Mai bine ai sta pe curut si ai juca linistit decat sa ai interzicere pe server.Iti promit.Imi dau adminul ca tu sa nu mai ai ce cauta pe server de nu incetezi cu copilariile astea.

In poza in care te injura,stiu sigur ca l`ai provocat tu cumva si cand l`ai infectat,te`a injurat ca s`a enervat.

Zici ca nu stie sa dea comenzi?oricum e helper,nu are nevoie momentan de amx_teammenu sau alta comanda ce necesita grad mai mare.

Posted

L-am provocat sa ma injure, da da da da da DA DA DA DA . Oricum Vrabia nu are mai mult de 12-13 ani, si daca ar avea 19 , dupa cum spune, pacat de ei. Chiar te rog sa-ti dai adminul ca sa nu mai intru eu pe server, TE ROG , TE ROG TE ROG !

Posted

Cum ziceam,poti fi putin serios ?:| N`am cu cine`mi pune mintea.Sa vina AMD sau Extazy sa`si dea verdictul.Eu ca admin mi`am zis parerea,n`am fost de fata la toate faptele,dar am fost de fata la unele deci am avut dreptul sa comentez.O seara placuta.

Guest MDFK.
Posted

Deja e grav.

ADMINI , daca vreti sa mai ramaneti in staff nu va mai dati asa mari , ca nu sunteti , sunteti la fel ca ei .

IMPORTANT !

NU MAI AMENINTATI PLAYERI CU BAN , EU SI CU AMD NU BAGAM BOOST CA PROSTI , CA SA LE DATI VOI BAN .. SAU DESTROY !!! SPER CA AM FOST CLAR SI RASPICAT !

VRABIE - SUSPEND 3 ZILE !!!

VALI DATA VIITOARE NE SUPARAM , CA NU ESTI TU MAI PRESUS SA FACI MISTO DE ADMINI !!!

Ma JUR CA VOI FI MAI AL NAIBI DE ACUM !!

TC.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...