Jump to content

Stai sau pleci!

XandeR

Recommended Posts

Posted

Aveti 24 de ore sa postati aici adimii ce vreti sa ramaneti pe server....sau sa ramaneti la vip.

Inchid serverul o saptamana si schimb toate accesle de miercuri incolo...asa nu mai merge.Punct

Guest Zombie.IlegalZone
Posted

Energy imi pare foarte rau dar tiam spus si iti mai repet , mam saturat sasi bata joc de mine si sa fiu trasa la raspundere pt el. Banaeaza tot srv de nervi si inca ii permiti sa intre pe srv si nu ca simpul player ci cu accesul lui razvan?? tot eu sunt de vina ca iam dat ban , trebuia sal las sasi faca damblaua pe srv ca oricum nui faci nimic ! iam dat PRO pt binele srv-ului dar isi bate joc si tu nu fac nimic in legatura cu asta,ce as mai putea zice?? Ban si pika e prea putin pt el ...ai vazut si tu ce are degand sa faca .De cand au aparut ei reclamatii cacalau , toti adminii se plang si vor sa renunte pt ca nu este dreptate .chiar si fondator daca eram tot fara rost, pt ca un helper sau un admin is permite sa faca ce vrea sa comenteze si sa te faca de caccao, nu tine cont ca ai grad mai mare.

Iti multumesc pt tot ce ai facut pt mine , sper sa ai succes cu srv si sa ajunga acolo SUS, e cel mai tare srv si toate astea datorita tie ! 

Multa bafta celor care raman ! 

Posted

Eu o sa mai stau ca admin....daca plek si eu... se alege prafu de sv si nu vreau sa intru sa jok si sa isi bate altii jok atat de mine cat si de sv ! Nu avem pretentii la helperi! Daca e cv te anunt pe mes energy!

Guest Banned.
Posted

interesant topic...  Sincer eu am doar 3 luni pe aici, inca pot zice ca is boboc... am invatat multe si apropae zi de zi mai invat cate ceva pe server... nu eram genu acela de baiat care sa stau zi de zi in fata calculatorului, eram genu care incerca zi de zi sa fie pe afara, prieteni falsi , anturaje cu gramada...pot sa zic ca nu suportam ideea cum unii toata ziua stau la pc si nu isi fac de cap afara mai ales ca in ziua de azi fel si fel de distractii sunt, mai ales daca ai anturaju potrivit... pe mine ma dus in ispita, am facut multe tampenii de care nu is mandru, poate pot sa zic ca a fost de cateva ori de am scapat din noroc de belele, va intrebati ce legatura are cu serveru... are! Are foarte mult... De cand intru pe server, doar 3 lucruri fac in viata de zi cu zi. 1SERVICI 2. stau pe server/site, iar 3. cu prietena...  inainte aveam dificultati sa stau locului, acuma o fac fara ezitare din cauza ca acest server a devenit un hobby pt mine... un mod de relaxare. nici nu inteleg unii de ce se enerveaza pe server cand mor... probabil,nu au un job... nu stau singur in chirie sa vada cat e de greu sa te descurci in ziua de azi in romania,stau sub acoperisu parintilor si nu au ganduri... dar la mine e altfel situatia... pe mine serveru  ma relaxeaza, ma binedispune, si mai ales face ca zilele sa treaca repede zilele altfel... e un hobby la care fac tot posibilu in timpu liber sa fiu acolo. da nu ma prea vedeti ziua mai majoritatea,pt ca stau toata noaptea cand nu is la servici, de exemplu acuma m-am trezit, tot ce scriu,incerc sa scriu fara sa gresesc,si sa ma exprim exact asa cum gandesc chiar si daca inca is super somnoros.   in legatura cu adminii care vor sa renunte, atata am de zis: niciodata in viata nu e usor,daca dai de un obstacol, nu te oprii, nu il ocolii, doboara-l si mergi mai departe, vreau sa zic sa nu renuntati cei care doriti cu adevarat sa ramaneti alaturi de server... poate era o vreme pe aici cand era usor sa adminezi ,sau nu iti provoca stres faptu ca esti admin,iar acuma au aparut dificultati... probabil pt ca atunci inca nu era atat de cunoscut serveru, un server cand devine cunoscut/aglomerat, o sa aibe intodeauna acelas proprietar, dar adminii vin si pleaca,dar stiu un singur lucru cat se poate de logic... adminii adevarati,care stau acolo si la bine si la greu,chiar si in situatia in care au dusman alti admini,nu renunta la server , asta nu am inteles niciodata... de ce sa iti faci dusmani,cand poti sa ii ignori,si iti faci treaba linistit,fara sa te adresezi prin injuraturi amenintari,etc... poate intr-o zi te respecta ei...sau poate iesi in castig faptului ca o sa te lase in pace... nu vreau sa deviez de la subiect, dar pe orice server exista admini care nu se suporta intre ei,pe orice server sunt admini care abuzeaza, pe orice server sunt copii enervanti,pe orice server sunt admini de ani de zile vechime,si de saptamani de zile vechime.... totul a depins de ei... exact asa totul depinde de voi... in ceea ce ma priveste pe mine in legatura cu serveru,  vreau sa zic da! vreau sa raman! dar nu vreau sa bat pe nimeni la cap,ci doar sa rog daca se poate,daca nu se poate,se intelege... asteptam sa se calmeze spiritele, si revenim cu o cerere :P         vreau sa va doresc o zi frumoasa tuturor, si sa ma scuzati cu "romanul" meu cel lung

Posted

sunt gata sa renunte la accese unii din cei mai experimentati admini .... pentru ce,parerea mea e ca s-a ajuns prea departe din cauza unor reclamatii 

Guest =>Flu<=
Posted

Forever ilegalzone raman pe SRV ca Jb si voi persevera pt UP

Guest crake69
Posted

Raman :) sunt de 2 ani pe sv..(cu tot cand era a lu` AsaCaMine.)

Si sper , avand in vedere activitatea mea ca Jb la un Up.

Guest crake69
Posted

Raman , sunt de 2 ani pe sv (cu tot cand era sv lu` AsaCaMine.) , aiurea cu chestia asta , asa dintr-o data majoritatea vor sa paraseasca comunitatea..

Si sper , avand in vedere activitatea mea ca Jb sa primesc Up. (asta desigur ramanand la decizia lui Energy.)

scuzati 2x post , nu imi aparea postarea precedenta. sry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...