Just4Game Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 Nick:CoSM!NID Yahoo Messenger:cosmin_radoi56Detinator Steam:nuIntervalul de timp in care stai pe server:de la 2:30 pana la 5 sau 6 depindeVarsta:14Primele 3 cifre din CNP:199Motiv:doresc helper ca sa ajut echipa zombieOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker)- da am http://www.gametracker.com/server_info/zombie.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=CoSM%21N&Search=SearchPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu :la dropuri da la plata--Ai Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook...mbie.IlegalZone .da/nu daDe unde stii de noi ? : de la RomiPoti sa votezi serverul ?: sigur zilnic :XFaq regulament 1+1=perecheVotul este OBLIGATORIUCererea se completeaza impreuna cu testul de mai jos.Daca nu raspundeti la minim 15 intrebari corect aveti reject din start fara sa se mai dea pro contra.1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?fac demo2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?cu gag3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?vedem ip-urile ultimilor playerilor iesiti4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ?schimba mapa5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?gag6. La ce ajuta slotul?la protejarea numelui7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?omoara un player8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?il antetionneaza pe player9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?vorbesti in privat cu cineva10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ?dai la vot de exemplu mape,etc11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ?schimba numele lunui jucator12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ?vedem admini online/vipi13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?vedem comenzile disponibile pentru acela care executa comanda14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?da afara un jucator15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?vb pe chatul adminilor16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ?scri mare pe ecran adica un anunt,etc17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote?anuleaza un vot18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?amx_last19. La ce foloseste amx_pika ?distruge cs-ul si baneaza playerul respectivLa ore jucate pe server este obligatoriu sa pune-ti un link catre GameTracker !!da
Razvan Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 Pro! Grija la comenzi si mai multa activitate!
InfeRn0 Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 Nush ce sa zic ai doar 33 ore jucate..ai luat slot si deja vrei helper..eu zic sa mai faci ore..contra
Romi_ZM Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 ContraCopy.Paste http://www.ilegalzone.com/forum/index.php/topic/7910-cerere-admin-de-noapte/
Guest Zombie.IlegalZone Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 Pro si din partea mea , sa nu ma dezamagesti !
Guest Banned. Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 CONTRA! cum puteti da pro , daca a dat copy/paste? din start din cererea de admin/helper deja minte, cum o sa fie ca helper? eu deja imi dau seama, ca multi altii care au fost.... deci la copy/paste nici nu ar trebuii sa stam la discutie.... :( de mincinosi are nevoie serveru? dati pro atunci !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.