Jump to content

Reclamatie Dur@cell

Guest BmW750i

Recommended Posts

Guest BmW750i
Posted

Numele dvs. :BmW750i
Numele adminului reclamat :Dur@cell
Data si ora :20:03
Motiv reclamatie :mia dat ban,fara motiv....eu miam facut o cerere admin de noapte,cand am intrat pe server el tot ma ameninta ca daca vrea el ami sterge cererea,mio inchide,etc......eu iam zis ca nare voie sa mio stearga sau so inchida si dintodata banned :(
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :
http://postimg.org/image/gogxaobvb/

Posted

Draga Bmw ! Daca nu vezi bine....in poza asta nu arata admin Dur@ceLL ban Bmw !! in poza arata cum imi zici defapt mie...ai primit ban 10 minute pentru ai fakut misto de mine....ai ridicat tonu....si faci pe smecheru! Faza cu " iti inchid cererea" te-am intrebat daca esti pun normal la cap cum sa faci cerere de admin de noapte cand tu nu stai nici pana la 10? si ai curaju sa imi zici mie ca numai daca primesti admin stai alfel nam dece...com poti sa zici asa cv? cine iti da tiie admin si dupa sa stai ? Dute frate si joacate cu masinutele pe jos nu vii la mine cu cerere! Pacat ca nu am fakut poze

Posted

dorin@bmw sunteti k doua supozitoare...lasati-ne frate in pace sau nu aveti ce sa faceti akasa...bmw eu in poza nu vd unde ai luat ban de la duracel !! deci si tu poate ai vz dar ce ai zis stai sa mai fac o reclamatie ,poate asa ramane sv fara admini.pff .dorin nu ai luata sigur rasna ,pe bune..ai fost admin pe sv,dupa pe altu si aku ce vrei sa faci sa vii iarasi pe asta??.eu zic k voi meritati ban si pe sv si pe forum...k ati luata rasna de atat cs ..PFF

Posted

eu nu vreau nimic...dar cu adica cand intru pe server banned degeaba fara sa faci nimic eu doar ma joc si dintodata banned degeaba astia sunt admini normali?

apropo tcm teai uitat in poza mea?

Posted

bai baiatule ti-am dat ban pentru lbj cum imi vorbeai!! ti-am dat 10 minute se vede si in poza care ai puso cum imi zici " ciocu mic" si mai sus era si mai si...cu poza cu amenintatu ti-am zis si eu si daruso sa iesi afara sa nu mai stai specc tu crezi ca ma faci pe mine asa usor? erai spec si comentai cu ultimu prost si am zis sa iesi afara pana nu te scot eu ori joci ori stai sa ma enervezi pe mine

Posted

ce crezi ba ca eu intri pe server sa stau spec?cand mai vz pe mine spec mai mult de 2,3 minute.....acuma doar in intrat 1 minut pe forum sa ma uit si am luat kick

Guest Zombie.IlegalZone
Posted

1 face reclamatie bmw si raspunde dorin  - abtinete de la chestii dinastea -esti un mare mincinos 

2 prima poza se vede clar cum vb cu dur@cell , de knd iti permiti sa ii zici unui admin ciocu mic?? 

3 cealalta poza , eram si eu pe srv ,nu venii sami zici k tea amenintat ,cand te mai vad pe srv iti zik si eu k iti dau pika si  

te astept pe forum cu o reclamatie ca vad ca mai nou asa faceti , reclamattie pt slay pt gag si pt amenintare

din cate vad in poza ai cerut tu singur ban  " dai si mie ban?" 

> Srv era full , si am dat afara din spectatori , tu ai intrat si ai facut scandal ca dc team dat afara ,cand e srv full ori joci ori iesi ,altu vrea sa joace si nu poate ca tu te uiti pe facebook !

>Intelegeti odata ca nu va suporta nimeni ! nu va mai stresati sa faceti cereri ca no sa fie acceptate !

Posted

nam raspuns eu la reclamatia lui bmw eu doar am zis ca mo amenintat cu ban si pe mine dur@cell si "dai si mie ban" lam intrebat doar ....dar nu toti vad asa de bine,uni sunt si putin chiori...apropo iaici nu e chat

'nam stat spec decat vreo 20 secunde

!!gata eu nu mai postez nmk aici dar lasatima drq sa joc linistit pe server!!!!!!!!!

ba ai drq sunteti dc ami editati postarea?

cand eu am intrat pe server atuncea mam bagat spec 20 secunde pana mam uitat pe forum atata!!!!!si ce nu e voie sa stai spec???merit pika pt asta? :I

Posted

eu nu i eu apararea doar zic ca nu pot sa ma joc...cand intru pe server direct banned...asa ca lasatima....nici nustiu dc mio trebuit sa postez la reclamatia asta..........................................................................................................................

Guest BmW750i
Posted

am zic ce aveam de zis......duracell mia dat ban degeaba si saia cu ciocu mic iam zic cum adica el ami sterge cererea sau mio anchide nare dreptul!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...