Guest =>Flu<= Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Numele dvs. : MenThoLNumele adminului reclamat :2PacData si ora :20.03.2014 ora 21 15Motiv reclamatie :da gag aiurea pt limbaj Dovada (Se accepta doar Print la consola) : http://www.girlshare.ro/33396947.1nu am putut sa dau upload la poza PS Stiu ca veti spune ca e o reclamatie aiurea dar mam saturat de el da gag aiurea pt Lbj si nu am injurat
Guest MDFK. Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Scuzatima ca ma bag , dar acest copil este enervant din catea am vazut eu + daca ar fi dupa el sa-r satura de toata lumea .. P.S : Parca nu se accepta dovada ca download
Guest =>Flu<= Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Scuzatima ca ma bag , dar acest copil este enervant din catea am vazut eu + daca ar fi dupa el sa-r satura de toata lumea .. P.S : Parca nu se accepta dovada ca downloandAi ceva sa imi zici mie imi zici in fata si sa ai si motiv
Guest Zombie.IlegalZone Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Voi ati luato pe aratura serios , nu mai faceti reclamatii ca ati luat gag ! eram pe srv si meritai gagul ! T.c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.