NumeUsor Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Nick: NumeUsorID Yahoo Messenger :sasa_cena_searless@yahoo.comDetinator Steam: NuIntervalul de timp in care stai pe server: 4-5-6 ore pe ziVarsta:15Primele 3 cifre din CNP:165Motiv: Aici mi-am facut prieteni putini dar buni si simt ca aici e casa mea...Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):http://www.gametrack...r&Search=SearchPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : Voi cumpara vip pe viitor.Ai Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook...mbie.IlegalZone .da/nu : DaDe unde stii de noi ? : V-am gasit la internet 1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?-Ii facem demo.2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?-gag3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? - Puteam vedea anumiti playeri care au iesit de pe server.4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ? Schimba mapa direct , fara vot.5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? -gag/kick/ban.6. La ce ajuta slotul? Nu lasa un player sa intre cu numele de la slot.7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? Omoara playerul .8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? Il loveste cu un anumit dmg.9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? Mesaj privat.10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ? Dam un vot.11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ? Schimba numele unui player.12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ? Ne arata admini si gradele lor.13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? Pentru a vedea comenzile pe care le putem folosi.14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? Da afara un jucator de pe server.15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? E chat-ul adminilor.16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ? Da un mesaj pe centrul ecranului .17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote? Anuleaza un vot.18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? amx_lastip19. La ce foloseste amx_pika ? Ban+fuckoff sau destroy...FAQ 1+1 = Pereche
Guest Zombie.IlegalZone Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 CONTRA ! datorita limbajului tau la nervi ti-ai stricat reputatia ! Nu poti fi un exemplu pt ceilalti ! ps: esti mai mare decat bunicu 19. La ce foloseste amx_pika ? Ban+fuckoff sau destroy...
NumeUsor Posted March 20, 2014 Author Report Posted March 20, 2014 Daca am injurat odata nu inseamna ca o fac mereu.. Mai bine ai zice ca dai contra ca ai pierdut multe vsk-uri , nu ca am un limbaj obscen.
Guest =>Flu<= Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 CONTRAAAA Ai un limbaj vulgar si de cand ai VIP esti nesimtit rau ! + Copy Paste
InfeRn0 Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Contra..nu te vei descurca si vei avea probleme daca iti va fii acceptata pentru ca ai un lbj vulgar..
XandeR Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Sa sti tu ca si prin comportamentul pe server poti fi primit intro comunitate indiferent de grad..player admin sau ori ce alceva.Incearca sa fi linistit si la locul tau si hai peste 15 zile cu o noua cerere. Cerere respinsa!Motiv:Comportament neaddecvat+limbaj urat TC.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.