Guest The Fire Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Nick:Reidas.ID Yahoo Messenger:borcan.gaby@yahoo.comDetinator Steam:nu amIntervalul de timp in care stai pe server:5-6 ore ziVarsta:12Primele 3 cifre din CNP:201Motiv:Sa mai ajut si eu cum potOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):507Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu :Ai Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook...mbie.IlegalZone .da/nudaDe unde stii de noi ? :de pe FreakzPoti sa votezi serverul ?:normalVotul este OBLIGATORIUCererea se completeaza impreuna cu testul de mai jos.Daca nu raspundeti la minim 15 intrebari corect aveti reject din start fara sa se mai dea pro contra.1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?fac un demon prin comanda record model record Reidas.2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?gag/kick/ban3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?vezi id ultimi;pr plaery care au iesit4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ?skimbi mapa5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?-1grad/suspend/remove6. La ce ajuta slotul?sa intri automat pe svr7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?omori un jucator8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?deblokezi un jucator cand este blokat9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?private say10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ?votezi un ban11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ?skimbi nikul12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ?vezi admini/vipi online13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?comanda de ajutor14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?dai afara un jucator de pe svr15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?vb prin chat16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ?color say17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote?opresti un vot18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?amx_last19. La ce foloseste amx_pika ?distrugi casul unui plaer+banLa ore jucate pe server este obligatoriu sa pune-ti un link catre GameTracker !!1+1=pereche
Guest =>Flu<= Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 De la mn ai PRO dar sper ca de data aceasta sa citesti REGULAMENTUL
Guest Zombie.IlegalZone Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 CONTRA ! duminica ai luat remove si deja vi cu alta cerere? la sedinta am stabilit ca trebuie sa ai minim 16 ani , plus ca nai luat remove de flori de mar ~
InfeRn0 Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Nu mai minti ca ai 500 ore ai 100..de la mine ai contra nu mi se pare corect ca sa iei remove si peste 3 zile sa fii iara in functie...adica un suspend..sa nu crezi ca am cv cu tine pur si simplu eu nu sunt de acord sa ai acces din nou dupa 3 zile sau 4 si uh nici nu intri pe sv..faci ore te maturizezi si iei exemplu de la cei din staff si apoi vino aici..sau daca ar fii acc cererea ta propun sa fii in 3 zile de testare
Guest The Fire Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Da inferno intru pe svr sa rada toti admini si cei cu grad ca am luat remove sa sa faceti misto de mn a
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.