Jump to content

Reclamatie NumeUsor

Terminator

Recommended Posts

Posted

Numele dvs. :Terminator
Numele adminului reclamat :NumeUsor
Data si ora : 16.03.2014  /  20:20 (in jurul orei respective)
Motiv reclamatie :Domnul admin NumeUsor are un limbaj colorat , jignitor si fara simtul respectului fata de alti jucatori( tradus >>m-a injurat). Acest domn a fost nervos , pentru ca l-am omorat si ma ameninta-se deja , citez "Te distrug"  , eu insa i-am raspuns ironic cu un zambet . Eu unu nu-mi permit sa injur un admin , pentru ca primesc ban sau suspend ,si nu-i deloc placut , e vorba sa ne comportam cat de cat civilizat in limita bunului simt , dar asta nu inseamna sa nu glumim ...
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :
am screens

PhotoShare(3).png

4.JPG

Guest The Fire
Posted

Se vede clar in poze ca NumeUsor este un copil de 5 ani care jigneste pe alti si nu are bun simt merita remove

Posted

Mda...injura foarte mult

Ar trebui sa primeasca un advertisment verbal,sau chiar suspend,in legatura cu problema asta,inteleg ca injura dar cu ce il ajuta daca injura asa in chat..........

Guest Zombie.IlegalZone
Posted

Idem TCM ! suspend 2 zile macar !  

vorbeste foarte urat pe server , primeste gag non-stop , lam si banat de cateva ori , chiar intrece masura .

Posted

1. A mai injurat (Eram martor)

2. As zice suspend sau avertisment verbal deoarece , daca il ataci si esti vip , face urat...A primit si cateva banuri...Si gagul este non-stop la el..:|

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...