Romi_ZM Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 Numele dvs. : Romi [;x]Numele adminului reclamat : OkapiData si ora : 22:28 ;15 Martie 2014Motiv reclamatie : El a dat un mod nemesis..nemesisul a omorat toti playeri mai putin pe DOMINIK JR iar apoi a lasat free.Eu i-am dat slay si am primit ban.........In regulament scrie clar ca nu are voie sa lase free decat la inceputul rundei.+Mai vine cu amenintariDovada (Se accepta doar Print la consola) :http://i62.tinypic.com/2z71s14.jpghttp://i59.tinypic.com/2zszqd4.jpghttp://i58.tinypic.com/16gfmkw.jpghttp://i59.tinypic.com/2v3ltud.jpg
Guest Zombie.IlegalZone Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 Romi tu in cazul acesta ai dat slay de ciuda, pt ca daca te lasa si pe tine nui dadeai slay.Da , ai dreptate in legatura cu regulamentul , dar am avut destule discutii pe tema si neam inteles asa : bosul poate lasa free pt cine vrea , doar ca nu are voie sa traga de timp sa ramana si el si vipii in viata , adika ori moare el ori omoara el vipii . Atata timp cat o parte sau alta ataca e oke. In regulament scrie : Comanda ban este interzisa intre admini Okapi ai gresit , dar, esti la prima abatere ,asa ca zic avertisment verbal !
Razvan Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 Romii 1 la mana eu nu in nici 1 din pozele astea ca te ameninta okapi....2 nu ai voie sa folosesti comanda pe alt admin adica sa dai slay la bos! noi am hotarat ca ori moare bosu ori playerii! el a desis sa moara bosu dc ii dai slay??? de invidie de ciuda? daca erai tu in locu lui si ii dadea slay cum faceai?...3 Okapi ti-a dat ban 5 minute pentru ca asa ai meritat are grad mai mare decat tine si nu trebuie sa faci asa! Deci..... nu il vad pe okapi vinovat aici decat tu esti acela !!
ionci2 Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 romi total gresit ai actionat cu slayu si banu til meriti sincer ca si tu ca si alti helperi fol comenzile numa asa in ciuda si oftica scria undeva in felu urmator sunt 2 variante la sfarsitu rundei ori ia bossu tot ori lasa free si moare sa se termine runda
bebe@loredana Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 eu zic k a facut bn okapi k te-a dat ban,k nici bn nu loa-ti helper/jb si vi se urca la cap.aveti gura prea mare dati comenzi cum vreti voi .bv okapi ai un mare PRO de la mine :D
AnGeL Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 eu zic ca okapi a dat corect banul acela,nu mi se pare frumos sa dai slay doar pt ca nu iti lasa ti-e free si pun pariu ca daca nu te omora si iti lasa free nu mai dadeai slay.In concluzie zic ca okapi sa primeasca maxim un advertisment verbal!!!!!!
marianx20 Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 romi total gresit ai actionat cu slayu si banu til meriti sincer ca si tu ca si alti helperi fol comenzile numa asa in ciuda si oftica scria undeva in felu urmator sunt 2 variante la sfarsitu rundei ori ia bossu tot ori lasa free si moare sa se termine runda,eu zic ca opaki merita un maxim advertisment verbal cum au spus si ceilalti
Sh0w Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 In regulament scrie : Comanda ban este interzisa intre admini As zice avertisment verbal lui Okapi...
XandeR Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 De Sambata ce vine 22.03.2014 cine nu are ts3 instalat va lua remove.Eu zic ca daca sunteti conectati pe joc si pe ts3 in acelasi timp nu are cum sa se mai ajunga la astfel de cazuri.oKAPY Nu mai vreau sa vad ca dai comanda pe alt admin.Advertisment verbal.Next suspend. Comanda ban este interzisa intre admini Romi...daca citeai cu atentie forumul si tot ce sa postat vedeai ca am facut un comentariu legat de aceasta problema.NU vam obligat sa va omorati intre voi si nici nu am zis ca se da slay daca nu va atacati.Am zis asa: Daca intrun mod nemesis sau surv raman doar vipii alegeti care sta sa fie omorat pt a nu astepta 25 de playeri dupa voi.In cazul de fatza bossul a ales sa stea afk pt ca voia sa moara deci ai dat slay aiurea.Nu mai vreau sa vad asa ceva.Daca erai activ pe forum nu se ajungea aici. TC.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.