XandeR Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 Prin acest topic vreau sa dam putina importanta helperilor in special,cei care isi fac treaba si cei care nu.Aici vas ruga sa va postati parerile despre admini care merita upgrade/downgrade....incepand de la slot/vip/helper/j.b/admindenoapte/admin/co-owner.Daca voi credeti ca cineva ar merita ceva postativa aici parerea si noi o sa o luam la calcul si vedem cum facem. Ex: Energy merita downgrade pt ca e un sughy bughy...:))
Guest Zombie.IlegalZone Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 Dur@ceLL merita up si nu zic asta pt ca e maimutza mea ci pt ca este un admin bun,isi face treaba si isi da interesul mai mult decat altii si sunt sigur ca daca va primi up va fi si mai activ decat este acum si mai atent ! !!! Maimutza mea merita up !!! Unii admini > intra pe srv -se joaca-isi dau boss-iasa, nici un respawn nus instare sa dea. > pe forum intra o data pe sapt daca voteaza e bine daca nu...aleluia , Pro sau Contra nici pomeneala > la sedinte cand au chef Duracel +1 grad
Razvan Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 Ms maimutza :D Pentru "UP"- zic ca inferno sa ramana la gradul de James-Boo Pentru "Downgrade" REIDAS: REMOVE
XandeR Posted March 17, 2014 Author Report Posted March 17, 2014 Sincer uitati un adevar Bebe este una din cele mai vechi persoane de pe server si ar merira sincer pt . Dc? Vot il da zilnic , pe forum zi de zi o vad , pe server are o activitate mare deci sincer mue mi se pare o persoana exceptionala acuma Alex decide. Inferno si el ar merita up daca am avea o activitate mai nare de la el , el merita up deoarece are un compprtament civilizat nu se baga asa in seama stiu sa foloseasca comenzi asta ramane la decizia voastra nush sigur. Eu as merita Helper !Se discuta duminica la sedinta toate propunerile!
Sub-Zero Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Ba da mie nu imi dai up?Macar founder sa imi dai!!!!!!!
Guest YeLLow :x Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Cred ca daca stai o tura capra se rezolva !
XandeR Posted April 8, 2014 Author Report Posted April 8, 2014 Ba da mie nu imi dai up?Macar founder sa imi dai!!!!!!!Da tu mai esti admin la noi?
Okapi Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Aici Sunt Propuneri Nu Discutii Libere...!! Propun Trecerea Adminilor La Gradul De Vip-Helper Cu Optiunea De Mod Si Respawn...Si Fara Human Pt Ca Se Foloseste Abuziv...Si Pika../ Sa Se Poata Plati Decat Pana La Vip-Helper../De La Vip-Helper In Sus Sa Aibe Doar Adminii Buni Si Cei Cu Upgrade...Sper Sa Intelegeti Ce Vreau Sa Zic...Pt Ca Toti Prostii Isi Iau Admine Si Abuzeaza De Ele Si Habar Nu Au Sa Admineze...Isi Bat Joc De Server !!! Am Scris Aici Ca Sa Nu Uit :)) Scz Ca Am Postat De 2 Ori ...Da Am Pus Si O Poza Ca Sa Vedeti Ce Admini Avem :))
InfeRn0 Posted May 26, 2014 Report Posted May 26, 2014 Lupik ar merita up la vip.helper daca am avea o vechime mai mare de la el..daca ar avea 2 luni de adminat sau 3 eu zic ca e admin bun si stie ce face..nam avut nici o problema cu el..admineaza bine..e activ cat de cat si e foarte ok..eu zic sa va dati cu parerea putin...bine nare cum sa ia acum dar pe viitor eu zic ca ar merita..
Razvan Posted May 26, 2014 Report Posted May 26, 2014 Serios inferno ? :| nici 1 luna nu are de cand e admin si vrei sa aiba up?... l.am prins cu 2 sau 3 greseli Gandeste.te ca tu ai luat up dupa mai bine de 4 luni..si altii cer up care au vechime pe srv si au tot helper ...trb sa demonstreze mai mult ca merita up nu 1 luna! CONTRA !!
Guest MDFK. Posted May 26, 2014 Report Posted May 26, 2014 1. la mana , voi ganditi ?Ca voi sunteti pe un server in primele 20 de servere (ca nustiu exact) de zm cso din romania ?2.Inferno , sunt contra.. intradevar e admin bun . A fost adminu meu si va fi ..curand . Dar daca ar fi dupa tine .. hai sa dam up la tot serveru ce naibi ..3.Idem tcm . O zi buna .. seara ..
InfeRn0 Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 Cred ca nu vati uitat bine sau nu stiu dar am zis ca nu acum sa ia grad up pe viitor ar merita peste 1 luna jumate 2 luni..si ce credeti da eu am asteptat 4 sau 5 luni sa iau grad up dar cine crezi ca va mai astepta atat?doar cei care isi doresc din toata inima sa ia grad up o sa astepte atata timp...credeti ca in ultima luna mai aveam rabdare?
Guest YeLLow :x Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 Lupik e paralel cu adminatul , cel putin pe zombie ( pe clasic e alta manacre de peste ) i-am atras atentie de cateva ori dar degeaba . Cel care merita Up ( defapt sa-i ramana gradul permanent ) este Mario , nu este de foarte mult timp admin dar este activ si ziua si seara pana tarziu, isi face treaba foarte bine si chiar is doreste sa fie admin nu cum iau altii doar pt mod si sa se dea mare zmeu.L-am urmarit ( sunt cu ochii si pe voi chiar daca nu sunt pe srv) si vad ca isi da interesul fata de altii care au deja acest grad sau chiar mai mare si ii doare la patina.
InfeRn0 Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 Daca as fii rau as putea zice acum ca e prea nou si ca nu merita si ca mie miati dat in 4 luni si lui intr-o luna dar nu-s genu ala de om si mario imi e ca un fratior deci eu zic un mare PRO!!
Guest MDFK. Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 Mario din nefericire , a donat . Nu a luat up .Si chiar merita bro a meu .. admin ..pe viata .. :P
ionci2 Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 dap mario isi merita gradu idem yellow isi face treaba fata de multi altiiii!!! Proo
Guest YeLLow :x Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Ma gandesc sa facem o sedinta pt ca ar cam fi cazul , sambata la ora 8 sa fim toti , cum nu au toti TS3 din motive xyz , o sa facem pe skype .Sper sa fie prezenti macar adminii pt ca helperii de obicei au multe multe scuze... Pe cei care ma pot baza sa posteze aici . add razvan.if23raz
InfeRn0 Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 O sa fiu si eu prezent...sper ca mai stiu skype-u...dar o sa fiu prezent dar nam microfon..yellow nu-mi reprosa nimic:))))
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.