Jump to content

Discutii Libere

Guest MDFK.

Recommended Posts

Guest MDFK.
Posted

Aici orice poate posta orice , discutam liber impreuna .

• 2 weeks later...
Posted

Extazzz trebuie sa facem ceva cu rai0zo ala.... intra o gramada cu hackul ala si playerii pleaca...!!! Azi a intrat. Mie tot imi daea assasin si nemesis... si daca nu atacam playerii imi dadea slay.! Pentru mine nu era bai ca faceam rank dar pleaca playerii :((

Posted

Extazzz trebuie sa facem ceva cu rai0zo ala.... intra o gramada cu hackul ala si playerii pleaca...!!! Azi a intrat. Mie tot imi daea assasin si nemesis... si daca nu atacam playerii imi dadea slay.! Pentru mine nu era bai ca faceam rank dar pleaca playerii :((

Si tu chiar nu stii sa faci nimic?? Hai sa te invat si nu numai pe tn.:

Mai intai schimbi mapa. Inainte stii cand se schimba mapa prima runda e aia cu game comecing.atunci ii dai pika sau ban ceva

Posted

Si tu chiar nu stii sa faci nimic?? Hai sa te invat si nu numai pe tn.:

Mai intai schimbi mapa. Inainte stii cand se schimba mapa prima runda e aia cu game comecing.atunci ii dai pika sau ban ceva

Am schimbat mapa si nu a mai intrat. Ms oricum. Dar cand nu sunt admini on e fac playerii?

Posted

Am schimbat mapa si nu a mai intrat. Ms oricum. Dar cand nu sunt admini on e fac playerii?

Daca nu va pricepeti lasatima pe mn. a da si playerii nu au ce sa faca eu de asta stau mai mereu dimineata nu pot....

Posted

Te rog vino mai repede cu un sv frumos pt ca mie imi place serverele voastre te rog nu mia pot  am nevoie de el !

Dar o sa mai am adminul? o.O

Posted

Posted Image   

Putin Ajutor k nu pot deschide MSS k mie tot asta imi arata ..... sa nu spuneti k trebuie sa-l instalez in D sau E k nu merge

Si mie imi aparea tot asa... L-am reinstalat iarasi si gata..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...