Guest MDFK. Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Aici orice poate posta orice , discutam liber impreuna .
MotaNNN # oNe Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 Eu as vrea ca toti adminii sa faca reclame peste tot forumuri/facebook (cum fac eu :)) ) sa faca conturi si sa faca 10 topicuri numai cu reclame :)) EU tot incerc sa am cu cine juca!
W--dRuNk--W Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Extazzz trebuie sa facem ceva cu rai0zo ala.... intra o gramada cu hackul ala si playerii pleaca...!!! Azi a intrat. Mie tot imi daea assasin si nemesis... si daca nu atacam playerii imi dadea slay.! Pentru mine nu era bai ca faceam rank dar pleaca playerii :((
MotaNNN # oNe Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Extazzz trebuie sa facem ceva cu rai0zo ala.... intra o gramada cu hackul ala si playerii pleaca...!!! Azi a intrat. Mie tot imi daea assasin si nemesis... si daca nu atacam playerii imi dadea slay.! Pentru mine nu era bai ca faceam rank dar pleaca playerii :((Si tu chiar nu stii sa faci nimic?? Hai sa te invat si nu numai pe tn.:Mai intai schimbi mapa. Inainte stii cand se schimba mapa prima runda e aia cu game comecing.atunci ii dai pika sau ban ceva
ValiJrr Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Mda... Ne f**e ala tot jocul :| . Intrati unul acum si rezolvati-l. Intra tu motane :>
W--dRuNk--W Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Si tu chiar nu stii sa faci nimic?? Hai sa te invat si nu numai pe tn.:Mai intai schimbi mapa. Inainte stii cand se schimba mapa prima runda e aia cu game comecing.atunci ii dai pika sau ban ceva Am schimbat mapa si nu a mai intrat. Ms oricum. Dar cand nu sunt admini on e fac playerii?
MotaNNN # oNe Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Am schimbat mapa si nu a mai intrat. Ms oricum. Dar cand nu sunt admini on e fac playerii?Daca nu va pricepeti lasatima pe mn. a da si playerii nu au ce sa faca eu de asta stau mai mereu dimineata nu pot....
AMD Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Serverul este inchis si va fi inchis permanent. Vin cu un alt server mult mai frumos si mult mai atractiv.
sNaKe Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Te rog vino mai repede cu un sv frumos pt ca mie imi place serverele voastre te rog nu mia pot am nevoie de el !Dar o sa mai am adminul? o.O
RuNNNeR<3 Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Mie imi convine sa schimbi serverul dar .. admini pe care ii are baietii acestia inca mai are admin Exemplu: sNaKe , ExTaZzy , mai au admin ?
W--dRuNk--W Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Serverul este inchis si va fi inchis permanent. Vin cu un alt server mult mai frumos si mult mai atractiv. Tot de ZM?
JoKeR Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Putin Ajutor k nu pot deschide MSS k mie tot asta imi arata ..... sa nu spuneti k trebuie sa-l instalez in D sau E k nu merge
W--dRuNk--W Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Putin Ajutor k nu pot deschide MSS k mie tot asta imi arata ..... sa nu spuneti k trebuie sa-l instalez in D sau E k nu mergeSi mie imi aparea tot asa... L-am reinstalat iarasi si gata..
JoKeR Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Pe zombie.ilegalzone.com Helperul are acces la Hamer?????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.