Sh0w Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Numele dvs. : © AppLe`;xNumele adminului reclamat : Dur@ceLLData si ora : 18:32 / 11.03.2014Motiv reclamatie : Mi-a dat montain first , am luat toti vipi ca okapi , dupa ce l-am luat pe duracell aveam peste 50k si am primit kick. De ce dau in el :|Dovada (Se accepta doar Print la consola) : http://i60.tinypic.com/30bz2o3.pngPuteti vedea mai jos : Kicked.Lu montain , i-a dat okapi de vreo 3-4 ori pe mapa kick...Dar asta e reclamatia lui Duracel...
bebe@loredana Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Draga Apple! eu nu vad in aceasta poza ca [Admin] Dur@ceLL kicked Apple sau nu vad eu bine??? Pe viitoar te rog sa faci poza corecta nu sa vii cu o poza in care sa arate ca m-ai atacat si dupa sa scrie jos kicked...DA ti-am dat pentru ca ataci ca bolovanu fara sa iti spun un cuvant adica a fost prima data de cand esti tu admini sa intru sa jok si nu ma asteptam sa ma ataci in halu ala...imi pari cunoscut! Faza cu MONTAIM primeste kick ca injura ca ultimu taran am poze cu el astept sa strang sa fak reclamatia pentru el!..de la DULACELL.
Guest The Fire Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Aici este cva gresit.Nu trebuia sa dai in el pt ca un vip nu da in alcineva cu costum.Ce ai facut tu apple inseamna lipsa de respec fata de DuracelDa si cum a zis bebe asta nui bine.Fa poza corect si apoi vino cu o reclamatie.Doresc sa spun cuiva sa inchida acest topic cai inutil
InfeRn0 Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Nu scrie ca tia dat kick duracell deci nai nici o dovada...duracell are cateva poze cu montain iam dat eu..reclamatia o sa vina..oricum apple ala chiar nush cine e ...nu lam vazut pe sv niciodata doar il vad ca are vip..
ionci2 Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 idem cu colegii in poza arata numa ca kicked dar nu specifica cn tia dat kick asa ca eu zik ca reclamatia asta fara o dovada clara nu si are rostu
Romi_ZM Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Nu ai nici o dovada..poza asta nu semnifica nimic............................Mai adaug faptul ca monten nu este singurul admin care se crede dumnezeu si da bankick aiurea
Guest Zombie.IlegalZone Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Este adevarat , nu este o regula sa nu se atace vipii intre ei ,dar nu mai fiti tarani !!! knd sunteti humman va milogiti si ziceti -nu da!!dc dai?? si knd sunteti zombie atacati ca mocanii de ciuda ! Ca sa fie totul bine pe viitor anuntati daca atacatii vipii sau nu sa stie la ce sa se astepte ! Dur@ceLL ai gresit , ai avertisment ! griji sa nu se mai intample !
XandeR Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Duracell...pt lipsa de respect si decizii luate la la nervi vei primii un avertisment verbal si nu mai vreau sa aud asa ceva.La urmatoarea ai suspend 7 zile.Cautatnd prin arhiva logo dau de asta....Deci nu ma faceti sa va verific ca o sa va scutur de fiecare litera ce vam dato la acces.Reidas daca mai vad asa ceva next ne parasesti definitiv. "Reidas.<0:322693683>0:322693683><0:322693683>0:322693683>
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.