Just4Game Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Nick: CoSM!NID Yahoo Messenger: cosmin_radoi56@yahoo.comDetinator Steam: Nu .dar in curand va f i"da" :DVarsta: 14 jumateFaQ Regulament:1+1=perecheOre jucate pe server(minim 20, confirma GameTracker):am decat 9 dar promit ca voi face ff rapid http://www.gametracker.com/server_info/zombie.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=CoSM%21N&Search=Search Ai Dat like la pagina noastra de Facebook?da/nu:DaDe unde stii de noi?:De la Romi[x;]P.S :promit ca voi da vote la ervar in fiecare zi si voi aduce playeri de noapte si mentionez ca sunt cuminte pe sv nu injur :D si chiar dak am gresit cu ceva imi cer ScuzE :D
Guest c8killu Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Imi pare rau tias da un pro dar nu ai destule ore jucateAi nevoie de cel putin 30 ore jucateTu ai doar 9Dde la mine Contra
Guest Zombie.IlegalZone Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Pro ! sper sa te ti de cuvant !
Guest Zombie.IlegalZone Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 1. a citit regulamentul2. e constient ca nu are destule ore dar le face ( si acum este pe srv)3. fara sai ceara nimeni se ofera sa voteze zilnic energy ii da pro si tu inchizi topicul pt ca nu are ore ??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.