Jump to content

Caut Cel Mai Bun Video (Trailer)

XandeR

Recommended Posts

Posted

Am decis ca trebuie sa incercam lucruri noi.Va propun un nou mod de a castiga gratuit vip pe server.

Mam gandit sa va pun la test creativitatea de designeri:).Va dau 10 zile incepand din acest moment sami postati un video trailer cu serverul nostru,orice oricum doar sa va vad inventivitatea si cat de bine va descurcati.Am o singura cerinta:trailerul sa aibe minim 3 minute.Cel ce va strange cele mai multe like uri...va primi 2 luni vip pe server.VA doresc spor si va astept sa postati aici creatile voastre.

MULTA BAFTA!

P.S. Topicul va fi inchis pe 22.03.2014 ora 23:59

Guest =>Flu<=
Posted

Buna idee dar ar trebui sa fie anuntati si cei care nau cont pe forum de pe srv , deoarece multi avem de la james in sus  ,iar unii playeri   se pot pricepe in video .  

Guest The Fire
Posted

Este foartea bn ca inca un concurs se deschide

Posted

Imi pare rau sa vad doar doua videourii....bine ca isi da interes unu din venezuela si cei care sunteti de aici nici macar nu ati incercat.Mda la roman daca ar pica ceva din cer ar fi o binecuvantare,nu ne prea place sa muncim pt a castiga ceva.Multumesc alex si nexus pt implicare .Nexus va primi 2 luni vip pt ca are 9 like uri .

Ma tot gandesc daca mai merita sa va ofer sanse sa luati vip gratis,sau sa va taxez de bani continu.

Nexus User and pass in privat pls!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...