Slamacow Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Buna seara :) . Am decis sa postez acest topic in cazul in care vi se va intampla si voua asta in viitor . Sper sa nu .Data : 10/03/2014Ora : 20:40Atacator : DarkHacok Acest DarkHacok din unele "cercetari" am observat ca era prea suspect asa ca m-am uitat peste accesul lui si am incercat sa ii dau kick sa vad de pe amx_last accesele . Asa ca nu am putut "DarkHacok" has imunity . Admini prezenti s-au intrebat ce este cu tipul si am schimbat mapa ca mi-am dat seama ca este Raiz0 Exploit . Cred ca multi va intrebati ce face Raiz0 ?Ei Raiz0 este un exploit (un fel de hack) nu este cod ca wall-ul sau aim-ul . Raiz0 exploit odata activat, ramane doar conectarea la un server :cum a fost server-ul victima : zm.ilegalzone.com . Ei atacatorul nu a facut mare paguba . Cu raiz0 exploit poti face urmatoarele :Ai acces la :Admin Permisions - Esti detinatorul serverului si il manipulezi cum vrei tu . Mai bine zi ai gradul cel mai mare cu abcdefghijklmnpqrst la accese .amx_pauseamx_rconCu aceste 2 comenzi sau mai multe poti schimba din raiz0 exploit parola din RCon . Asa incat Detinatorul sa nu mai aiba acces la FTP .Poti dezactiva toate pluginele existentePoti dezactiva toate hartile existentePoti adauga alti adminiTe poti face invizibil in users.ini adica in lista de admini din FTP si in amx_who . Acest DarkHacok a fost eliminat momentan de pe server de catre mine . Era sa pic serverul dar nu am facut-o . In final l-am eliminat. Schimband harta si floodand server-ul am reusit sa il scot pentru 3 secunde de pe server in care am dat un amx_reloadadmins si l-am banat pe clasa de Ip si pe SteamID . Cam atat a fost, dar pana atunci putea sa faca multe daca era destept . Aveti grija la exploitul acesta . Pentru mai multe detalii cautati pe net : ce este raiz0 exploit .
Guest MDFK. Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Excelent , este cineva care are pica pe server . Ce rau imi pare ca nu am fost on , din cauza problemei cu monitoru ..Buna treaba slamacow !
Guest XprObacK Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Bine Slamacow !!! Cel care a facut asta trebuie pedepsit aspru (15 ani inchisoare cu executare , 10 ani fara cs, FARA MANCARE 4 luni ...cam atat) !! Poate era cineva de pe un server care este in "razboi" cu ilegalzone si a vrut sa faca rau sv-ului
SoMMMe;X Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 L-ai eliminat dupa sv dar in ftp au aparut setari supspecte de alea lui si el akm stie parola trebuie schimbata parola ext cand vezi asta sa schimbi parola la ftp si parolele la toti admini!A fost un caz foarte grav si ala prin aceasta actiune putea lua niste passuri.Totusi exista un program din cate stiu se numeste orpheu si se pune in ftp si sterge tot ce e suspect
Guest MDFK. Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Doresc ca fiecare admin care vrea schimbata parola sa imi dea PM , sau sa-mi dea add : andy_geo1
Guest MDFK. Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Deja exagereaza , si azi am fost atacati de el dar cu nick Resedent_Evil .. , de banat l-am banat !Acum nustiu ce sa mai zic ..
k3n7 Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Cauta si tu un plugin anti raiz0 ... Vezi doar daca gasesti . daca nu . modificati protectia.
Guest MDFK. Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Cauta si tu un plugin anti raiz0 ... Vezi doar daca gasesti . daca nu . modificati protectia.O sa ma interesez daca este ..
SoMMMe;X Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 O sa ma interesez daca este .. ti l-am dat eu pe mess anti raizo ma
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.