SoMMMe;X Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 -Numele tau real:Gabriel-Nick server:SoMMMe-Numele celui reclamant:xproback-Data/Ora:19:45 9.08.2014-Motiv:II ziceam lui Ana ca oiubesc si astea si mia dat gat-Dovada ta (print la consola):IMi pare nespus de rau dar am doavada scrisa cand fac poza la consola apare poza neagra dar poate fi verificat logul :D* Snack [;x] killed ZM.IlegalZone.Com - Player with a headshot from infection ***:([NO:SKY]-GENERAL:) dropped*DEAD* ^_^K!l3R^_^ : /who CoZmi[N] : /lm*** ZM.IlegalZone.Com - Player killed Tony Mahony with a headshot from infection ****DEAD* Ana : aww [AdmiN] XprObacK: Gag jucatorul SoMMMeAi primit gag de la: XprObacK. Au mai ramas 3 minut(e)Motivul Gagului: termin-oZM.IlegalZone.Com - Player killed Style UnK with knife(ADMIN) SoMMMeIntra pe www.IlegalZone.Com si adauga la favorite 89.44.
Guest BmW750i Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 un suspend merita...cam vo 3 zile sau 4! :|
W--dRuNk--W Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Eu in locul tau imi dadeam ungag si i dadeam lui :)) idem BmW
DORIN Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Remove comana pe un admin a folosit comanda fara motiv........nu a fakut mare lucru dar daka ai lasi asa li se urca la cap :d
Guest XprObacK Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Ce vroiai sa fac daca intruna te iubesc si nu stiu ce chestii de astea tot spunea intruna ma dispera
Guest XprObacK Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 SoMMMe<3 : azi am facut un pacat mare nu ti-am zis te iubesc dar de azi inainte SoMMMe<3 : esti mai frumoasa decat prevede legea :X sii nu numai atat Ma disperaa !!
SoMMMe;X Posted March 9, 2014 Author Report Posted March 9, 2014 nu scrie nicaieri in reg ca nu am voie sa dau declaratii de dragoste d-aia e chat sa vorbim pe el daca ziceam cu csay tsay y@ era cva ca floodam sv akm era inchis si eu banat de cei de la krond...
Guest XprObacK Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 dar pe mine ma inerveaza si de asta ti-am dat gag si dupa ungag :| stiam ca ai voie ...
Guest MDFK. Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Advertizment scris ! Si ai Warn pentru x2 post ! Data viitoare ai grija mare !! NU se folosesc comenzile pe alti AdminI !!! Tc.
AMD Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Nu stiam ca intr-o reclamaatie se discuta despre altceva.Data viitoare actionez eu.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.