Black Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Nick Jucator: BlackNick Admin : ImPoSsIBlEe;xData si Ora : 20:11 7 Martie 2014Motiv : Pentru ca ma mutam la T :l [P.S. erau 2 CT si 2 T (fara mine)]Dovada : Nu am dovada... Dar am martor pe : -Eq- All3 XuTzZu Mi-a mai distrus si CS-ul degeaba :@:@:@ :l:l:l
MotaNNN # oNe Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 ImPoSsIBlEe;x nu ai voie sa executi comenzi pe alti admini! LA uramtoarea reclamatie REMOVE!Vei primi unban si +1 grad
ImPoSsIBlEe;x Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Defapt eram eu cu eq alex baiatu care iti e martor la tero si tu erai cu inca unu la ct si tot te mutai tero iar alex te muta la ct si tot asa .... si m-ai mutat si pe mine + ca faci spam tu si cu alex va dati 50 de slap-uri si vam zis de atatea ori nu mai faceti spam...... Si motivul pe care tiam dat exterminate este ca foloseai comenzile pe admini.... si + de asta ma enervai nu puteam sa jucam din cauza ta .....
Tudoo Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Adevarat black de 100 de ori tiam zis fara slap max 3 ori , fara mutat aiurea ! La urmatoarea greseala remove ! Valabail pentru amandoi ! t/c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.