Guest crake69 Posted March 4, 2014 Report Posted March 4, 2014 Numele dvs. : CraKe ;xNumele adminului reclamat : HateandPaintData si ora : 04.03.2014 , pe la 11:20 - 11:40Motiv reclamatie : am schimbat mapa , si el mi`o zis mie ca cica de ce dau dust world, pe motiv ca a mai fost mapa. :( eu am dat harti si nu era. el ca nu.. ca s-a mai jucat mapa..chiar daca nu e la /harti. :|. eu consider ca odata ce mapa respectiva nu se prezinta la harti e libera de vot , si el ca un copil ce este..uitati.Dovada (Se accepta doar Print la consola): http://postimg.org/image/o7oqn0yg7/
Guest =>Flu<= Posted March 4, 2014 Report Posted March 4, 2014 Auzi acm zi si tu ce mi-ai zis tu mie ca asa faceti toti nu tu ai inceput? eu tiam zis doar ca trb sa bagi si alte mape la VOTE Ziceti lui BeBe sa faca poza la consola cu ce mi-a zis el mie
Sub-Zero Posted March 4, 2014 Report Posted March 4, 2014 Sincer nu prea ii vad rostul la reclamatia asta.Daca incepeti cu reclamatii de genul asta nu prea o sa iasa bine.Daca pentru o cearta faceti reclamatie nush....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.