Guest MDFK. Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 http://s12.postimg.org/drofbrlx9/coollogo_com_16882388.pngNickul de pe server :Numele tau real :Y!M :Varsta :Oras :Hobby :De unde sti de ZM.IlegalZone.Com :Mai multe despre tine ? : *Daca doriti puteti pune si poze cu dumneavoastra*
W--dRuNk--W Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Nickul de pe server : W # Drunk!'Numele tau real : Farcas Claudiu (Clau)Y!M : drunk_cs2002@yahoo.comVarsta : 12Oras : ToplitaHobby : Cs, Samp, Football si Sa stau cu prietenii.De unde sti de ZM.IlegalZone.Com : Net :PMai multe despre tine ? : Sunt un om bun si intelegator :)
SoMMMe;X Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Nickul de pe server : SoMMMeNumele tau real :GabrielY!M : dinca_gabriel_cosmin/SoMMMe.FCSBVarsta :13Oras :BucurestiHobby :scoalaDe unde sti de ZM.IlegalZone.Com :NeTMai multe despre tine ? glumet,modest si multe altele :D
Slamacow Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Nickul tau pe server : Slamacow Numele tau real : AigiY!M : Click aici pentru a aflaVarsta: 15Oras :ConstantaHobby : Umm . Di toatie .De unde sti de Zm.IlegalZOne.COm : De la k3n7Mai multe despre tine : Sunt mai bun de 1000 de ori decat ExTaZzy [;x]
GuessWho Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Nickul de pe server :GuessWhoNumele tau real :Denis Arian CristescuY!M :virustroian@yahoo.comVarsta :17Oras : Northampton e in AngliaHobby : fetele schoala si CsDe unde sti de ZM.IlegalZone.Com :de pe netMai multe despre tine ? :sunt un baiat bun si intelegator :)
Guest XprObacK Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Nickul de pe server : XprObacKNumele tau real : Lazar AlexandruY!M : skilled_alexVarsta : 12 Oras : BotosaniHobby : DansDe unde sti de ZM.IlegalZone.Com : Net :PMai multe despre tine ? : Sunt -amuzant- -neascultator- -traiesc-dupa-reguilie-mele- 3:)
Guest MDFK. Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 Bine ati venit , sedere placuta sper sa ne intelegem bine !
Guest *Spawn* Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 http://s12.postimg.org/drofbrlx9/coollogo_com_16882388.pngNickul de pe server : |Spawn|Numele tau real : Neamtu Alexandru Y!M : Nheamtzoo_AlexVarsta : 17Oras : LugojHobby : Nu am un hobby batut in cuie, imi place sa fac mereu ceva nou dar sfarsesc prin a juca pe serveru' de ZM ... De unde sti de ZM.IlegalZone.Com : In timp ce mancam Supă Alfabet (supa la plic cu litere) dintr-o data literele au inceput sa se aranjeze sub forma ZM.IlegalZone.Com ... am ramas socat, am stiut ca asta e destinul meuMai multe despre tine ? : Nu-mi place sa vorbesc despre mine ... *Daca doriti puteti pune si poze cu dumneavoastra* : DORESC!
VraBie Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Nickul de pe server: VraBieNumele tau real: Pascu IustinY!M: pascu.iustin@yahoo.comVarsta: 19 aniOras: CampinaHobby: Facultate si fotbalDe unde sti de ZM.IlegalZone.Com: Dupa netMai multe despre tine: Destept , Intelegator si cam atat
Guest wasppy Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Nickul de pe server : wasppyNumele tau real : mirceaY!M : mircea_84_roVarsta : 29Oras : ConstantaHobby : CSDe unde sti de ZM.IlegalZone.Com : de la un admin de-al vostru "anonim"Mai multe despre tine ? : mai nimik va las pe voi sa ma descoperiti
ValiJrr Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Nickul de pe server : FaspyeNumele tau real : ValentinY!M : v.valentiinVarsta : 15Oras : PitestiHobby : Fotball si fotbal si fotbal si fotbal siii... Fotbal De unde sti de ZM.IlegalZone.Com : M-am uitat si eu prin comunitate.Mai multe despre tine ? : Bulangiu
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.