Guest MDFK. Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Aici puteti spune propuneri si sugesti legate de imbunatatirea serverului !!
Guest XprObacK Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 pai ..... un zm special pentru admini .... sa ne putem lua gold ak47 sau gold m4a1 chestii de astea Arbaleta ......... ar merge si minigun ...... Adminii sa aiba 300 hp si Vipii 400Hp si 100 armura ........jetpacku sa coste 30 ammo sau mai putin la fel si la celelate gloantele infinite 10 ammo ... tryder 20 ammo sa ne putem la survior in timpul rundelor plauge mode si Swarm si sa coste 90 ammo .... sa ne putem salva ammo .... adminii sa aiba skinuri helper-owner .... Si cam atat !! :D
Guest MDFK. Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 pai ..... un zm special pentru admini .... sa ne putem lua gold ak47 sau gold m4a1 chestii de astea Arbaleta ......... ar merge si minigun ...... Adminii sa aiba 300 hp si Vipii 400Hp si 100 armura ........jetpacku sa coste 30 ammo sau mai putin la fel si la celelate gloantele infinite 10 ammo ... tryder 20 ammo sa ne putem la survior in timpul rundelor plauge mode si Swarm si sa coste 90 ammo .... sa ne putem salva ammo .... adminii sa aiba skinuri helper-owner .... Si cam atat !! :DTot ce ai zis tu sunt contra , serveru este bun asa cum este ! Nu este server de iditoti ca sa se salveze ammo !Nu suntem dala mai panarama cu ak47 gold , m4a1 gold etc .Hp-ul este bun cum este , jetpackul este bun cum este .Gloantele sunt bune cum e pretul .Tyder este acceptat de toti playeri ..Nu se accepta sa cumperi surv in modul swarm plague etc .Admini au skinuri de la moderator in sus !
Guest XprObacK Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 ok..... atunci serverul este perfect asa cum este ......dar totusi eu cred ca ar trebui skinurile la admini ca sa ii deosebesti de ceilalti playeri ...dar daca ai zis ca nu trebuie , atunci nu trebuie. ....... :D si ar merge un mod Nou
Guest MDFK. Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 ok..... atunci serverul este perfect asa cum este ......dar totusi eu cred ca ar trebui skinurile la admini ca sa ii deosebesti de ceilalti playeri ...dar daca ai zis ca nu trebuie , atunci nu trebuie. ....... :D si ar merge un mod NouCum ti-am zis , skin este ! Doar de la moderator in sus !
SoMMMe;X Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Ca tot a venit vorba de skinuri prpun sa dispara neo din peisaj si sa apara nenea asta :http://media.moddb.com/images/downloads/1/43/42508/Dibujo.PNGSa apara de la moderator in sus si neo ori sa dispara ori sa aiba helperul si administratorul sau sa dispara dar mi-ar place mult sa apara smith
Guest BmW750i Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 1)Ar trebui niste schinuri la helperi2)Ca cu ai pus regula aia ca admin/helperi nu se ataca3)Si care au schin de V.I.P nu i atacam helperi4)Admini care au schin de vip si ne vad cu hammer ne ataca! Atat am avut de zis. B-)
Guest MDFK. Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Daca doreste si amd , bagam .. + un link de download ?
Guest XprObacK Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Extazzy ti-am zis eu ca ar trebui niste skinuri la helper ;) si uite niste skinuri :http://cs.gamebanana.com/skins/125859http://cs.gamebanana.com/skins/97419http://cs.gamebanana.com/skins/108499
GuessWho Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 mie imi place aidea dar noi facem ce spune Extazzy si AMD
Guest MDFK. Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 mie imi place aidea dar noi facem ce spune Extazzy si AMDNu esti mai interesant daca scri enorm de mare ..+Mai intra pe server sa nu iti scot accesul !
W--dRuNk--W Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 Propun sa li se dea warn sau ceva celor care isi fac banlist si au gradul e helper ex. XprObacK . Isi face banlist si nici nu are acces la ban LOL :))
Guest MDFK. Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 Propun sa li se dea warn sau ceva celor care isi fac banlist si au gradul e helper ex. XprObacK . Isi face banlist si nici nu are acces la ban LOL :))Au acces , dar la voteban .. Dar na banul ala tine doar 30 de minute .. poate voi aplica sugestia ta .
GuessWho Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 EU mam gandit la ceva ca zombie.ilegalzone.com sa avem si noi o camera de skype de ts3 sa ne mai cunoastem !!! sa mai aflam si noi de lume !
Guest MDFK. Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 EU mam gandit la ceva ca zombie.ilegalzone.com sa avem si noi o camera de skype de ts3 sa ne mai cunoastem !!! sa mai aflam si noi de lume !Valeee , man tu nici macar numai dai pe server .. si mai si vorbesti .. Astept pro sau contra despre propunerea ta .
W--dRuNk--W Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 Pentru propunerea lui Gues .... PRO dar sunt multi care nu au microfon. CONTRA deoarece de obicei familia mea e acasa si ii deranjez :(
GuessWho Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 dar sunt ocupat cu scoala,fetele si trb sa imi iau un pc nou ! dar iti promit ca o sa mai intru
Guest MDFK. Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 dar sunt ocupat cu scoala,fetele si trb sa imi iau un pc nou ! dar iti promit ca o sa mai intruWee , fa cerere absenta la anunturi daca tot asa . + aici nu este chat dute la topicul discutii libere si ai dreputl la spam , dar nu x2 post !
Guest XprObacK Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Au acces , dar la voteban .. Dar na banul ala tine doar 30 de minute .. poate voi aplica sugestia ta .Ma pana la urma e ban nu conteaza cat ..........
Guest MDFK. Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Ma pana la urma e ban nu conteaza cat ..........Pe tine te mananca suspendu pe forum ?? Nu ai dreptul de a posta aici ! Numai faci parte din acest staff !
SoMMMe;X Posted March 21, 2014 Report Posted March 21, 2014 Propun sa se adauge doi boti pe sv si sa stea specdaca serverul va fi gol in loc sa arate 0/32 cu acesti boti va arata 2/32 Nick-ul botilor sa fie Connect ZM.ILEGALZONE.COM89.44.246.155:27015-->CoNNectsi extaz sa bagi skinul cu smith care ti l-am dat pe mess
Guest MDFK. Posted March 21, 2014 Report Posted March 21, 2014 Propun sa se adauge doi boti pe sv si sa stea specdaca serverul va fi gol in loc sa arate 0/32 cu acesti boti va arata 2/32 Nick-ul botilor sa fie Connect ZM.ILEGALZONE.COM89.44.246.155:27015-->CoNNectsi extaz sa bagi skinul cu smith care ti l-am dat pe messIl bagam de mult skinu .. dar panarama de chrome .. :))) Si poate voi baga si 2 spec !
TheLyme Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Este regula aia ca admini sa nu se atace!Este buna daca-s mai multi jucatori adica dupamasa si seara, dar daca vedeti ca suntem putini....Propun ca regula sa se anuleze daca suntem mai putini de 5-6 ca altfel facem jucatorii sa astepte si sa plece apoi ramanem doar noi adminii!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.