W--dRuNk--W Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Crek ca le-o sters AMD. Apoi ce vrea sa faca nush.
AMD Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Crek ca le-o sters AMD. Apoi ce vrea sa faca nush.Eu le-am sters ? Sa-i moara masa aluia care a facut treaba asta.
W--dRuNk--W Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Eu le-am sters ? Sa-i moara masa aluia care a facut treaba asta.Nu stiu cine. Eu am zis ca asta cred.
AMD Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Crezi prost.... toti retardati au grade in forum si pot intra si-n alte subforumuri.
Guest MDFK. Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 AMD , te rog verifica in Log cine a facut treaba asta nesimtita !
AMD Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 din atatea topicuri mai sunt 24 sa fac pipi pe ala care a facut asta
Guest MDFK. Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 AMD , calm vom ajunge inapoi iara la topicurile acelea , chiar si mai multe ! Deci omul infect care a facut treaba asta e cretin sa zic pe romaneste !
W--dRuNk--W Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Asa AMD. Oricum is multi care au grade moca si degeaba.Nush cine a fakut treaba asta dar idem Extaz ala e cretin de cretin.
Turbo Posted March 2, 2014 Author Report Posted March 2, 2014 imi pare rau.. o sa ajut la refacerea topicurilor..!
AMD Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Ce insinuezi?Bro energy nu am vrut sa intelegi gresit. De ce exact zm.ilegalzone.com si nu oricare server din comunitate ? Tu ce concluzie ai trage bro ?
XandeR Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 e aiurea...nu stiu ce motiv o fi avut cel ce a facut asta..infine...la faza aia sincer am simtit ca se da vina pe cineva din staful meu...nu am zis ca e asa dar am intrebat doar ce vrei sa spui cu aia.Nu as face asa ceva nici sa fi ultimu om de pe pamant..nu ma lasa caracterul.Bafta la refacerea topicurilor
AMD Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Energy esti un om de nota 20 nici prin cap nu mi-a trecut asta. Eu am 2 suspecti pe lista mea neagra si vreau sa le spun doar atat ... SA VA FIE RUSINE !
BLINDATU: XXL Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 BRO ..acum dai vina pe mine si dorin? ....eu sincer va spun ca nu as sabota pe nimeni !
AMD Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Blindatule pe ce server esti owner ? Acest topic ajunge la cos. Faptul este consumat.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.