MotaNNN # oNe Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 In scurt timp serverul nostru de respawn se va transforma intr-un server de ZP 4.3
Turbo Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 pt mine mai bn il lasati asa .. e frumos.. adk mie unu mi-o placut cand am intrat pe el daca ati baga un boost saptamanal ati avea si playeri care sa joace mereu.. 10 15 pe zi o sa aveti..! dupa ce se termina boostu! e sv vostru voi hotarati bft in continuare!
MotaNNN # oNe Posted March 1, 2014 Author Report Posted March 1, 2014 Da si noi am spus la fel ca e frumos dar ne-am cam plictisit de el si am vazut ca nici hostu nu este primit la gametraker ca sa bagam boost.Oricum addonsu il pastram in caz de ceva il bag inapoi! EDIT: Serverul a fost transformat. Acum este Clasic
Instinct Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Ce zici pune serverul pe Site-uri care sa votam :D
MotaNNN # oNe Posted March 10, 2014 Author Report Posted March 10, 2014 Ce zici pune serverul pe Site-uri care sa votam :D il vom pune
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.