Jump to content

Propunere Forum

WolfCry

Recommended Posts

Posted

Salut IlegalZone,eu vin cu o propunere este putin ciudata ,dar m-am gandit asa noi daca facem reclama pe bani ce avem de castigat?E pai va spun eu ce avem de castigat Reclama pe bani = Money = Facturi platite.

Cu banii care ii putem castiga din Reclama prin Anunturi in Forum sau prin Bannere puse in josul pagini,putem plati forumul,putem sa  cumparam boost-uri etc.

Putem sa facem Clubul IlegalZone,acces-ul cu plata,in ce consta acest club?In sectiunea aceea pot intra doar VIP-urile (Cei care platesc).

In acea sectiune sunt posturi care nu se pot gasi si pe forum,"posturi mai bune".

Vreau si parerea voastra,cea a Administratorilor,Moderatorilor inclusiv cei fara grad!

Nu vreau sa faceti off-topic,la off dau DELETE in cazuri mai grave WARN!

Sunteti rugati sa raspundeti!

Edit:Topic closed doar dat de un Administrator!

Edit doar la aprobarea autorului.

Posted

Ideea e ciudata cum ai zis dar buna...daca chiar asa e sa putem cumpara boostu-ri o sa ne umplem sv mai mult si faza cu aceea sectiune e buna..Administratorii o sa faca ce doresc ei..

Guest =>Flu<=
Posted

E buna dar nu depinde de "noi" admine de pe srv ci de detinatori founderi owneri..

Posted

eu sunt pro dar vreau sa vad ce zic si ceilalati administratori!

amd poate isi termina gta v de de 2 sap tot ala se joaca!

asacamine o sa revina!

energy sa de-a un ochi!!

Posted

Eu sunt pro , ideea e buna si da cine vrea sa faca reclama la server sa fie platit in folosu comunitati !

Posted

Da intradevar krond este o firma foarte buna dar cu multa munca putem ajunge sus , la inceput eram 10 pers pe forum acuma... :) io incerc sa gasesc lume astfel sa vina la noi cu serverele lor mai ales pe un prieten cu unu csgo sa avem si noi .

Stiu ce poate firma Kround. Ei te accepta dar trebuie sa indeplinesti niste conditii. La fel si cu firma 0Ping.

Posted

Vipi beneficiaza de postari care nu se gasesc pe forum gen conturi de metin,steam etc,gradul de Mister-Miss,mai multe chestii la care ma voi gandi pe parcurs.

Edit: Si pentru reclama am gasit acest gif,care ne poate ajuta.

11j1w9c.gif

Posted

ok , sustin aceasta idee !

Edit : As vrea ca Vipul sa aiba multe beneficii , adica sa aibe pe srv din club de metin ,cs , admin, sa primeasca itm :) sa atragem multa lume ! + Eu am si niste redirecte prin pc si m-as ocupa pe ici colo de cei care vor

Si as vrea sa ne afiliem cu un host !

Posted

Landini,cred ca n-ai inteles bine prin ce consta acest club.In club nu intra servere,clubul este pentru VIP-i,in aceea parte de forum se vor gasi conturi de Metin2,WoW,Steam chestii dastea si acolo au acces doar VIP-urile.Dupa cum ati vazut mai sus am postat un gif cu "Poti avea aici : Reclama ta" acest gif il putem pune in josul pagini sau sus.Banii stransi nu vor intra in buzunarul cuiva,se vor duce pe intretinerea forumul,boost ceva ce putem avea mai multi membri.

Posted

Va rog fara off-topic , asteptati o decizie a unui Administrator !

Posted

sau putem face pt cei q vip o sectiune la download q programe jocuri si altele la care sa aibe acces doar ei,desigur o sa trebuiasca sa uploadam mai mult sa capete valoare 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...