Jump to content

Discutii libere Admin

Turbo

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply
Guest Zombie.IlegalZone
Posted

Tcm-el vezi ca te cauta borcanel ... a facut regulementul in engleza si la postat la zombie team. .. lam sters si iam zis sa te caute sa discute cu tine  

Guest Zombie.IlegalZone
Posted

pai mam gandit la ceva... sa nu ziceti numai k sunt prea aldracului... cateva zile pot sa stau de capul lor pana se obijnuiesc, ma uit pe srv ce admini sunt on si ma uit daka au votat sau nu , in caz ca nau votat le dau ban 5/10 min cu motivul voteaza ! cateva zile asa poate se obijnuiesc  :)

doar ca vreau si aprobarea voastra...adika energy si sub pt ca s-ar putea sa am reclamatii 

Guest Zombie.IlegalZone
Posted

mda...adevarul e ca tu ai cv cu el... nul suporti si acum cauti nod in papura... nusj ce parere tiai facut tu depre el dar eu il stiu si pe el si pe pako, sunt niste baietzi de nota 10. ma rog acuma dc tii cu extazy ? ala care a renuntat la srv si acuma sa intors cu coada intre picioare  si nu stie cum sa faca sa ia admin iar? da, a gresit si el k a injurat da hai sa fim seriosi daca ne apucam sa facem reclamatii pt toti care injura unde ajungem?? si da , a zis energy ca regulamentul e pt toti, dar ia intreaba tu playerii   cati au citit regulamentul ? sau macar stiu unde sa intre ? le pasa?  si mai repet o data, admini nu erau online cine sai dea gag(pt limbaj vulgar se da gag) ??? tu nu stii chestiile astea pt k tu nu esti activ pe srv , faza e ca extazy si raduku si posibil si razvan care intra cu alt nick , intra pe srv si fac figuri doar ca sa enerveze adminii sa  poata face reclamatie. iti arat dovezi daca vrei .

poftim dovada --> http://s24.postimg.org/etk32h7a9/2014_02_25_00002.jpg

http://s27.postimg.org/4a5m39a67/2014_02_25_00003.jpg

Guest Zombie.IlegalZone
Posted

mama mama cat tam-tamp pt k a injurat o data.... tu ce suporti TCM-el ??? nui vorba cai doare in basca dar daca nu era niciun admin cine sai dea gag/ban ?? noaptea knd nu sunt admini sau dimineatza crezi k nu vb nimeni urat?? vb si knd sunt adminii pe srv dar cand nu sunt ? daca s-ar apuca cineva sa faca reclamatii de gen ar mai fi playeri pe srv?? oricum eu zik k suntem prea sevari in privinta asta ... daca zice unu dreq pac sia luat gag ! daca zike f... pe mata iar gag !  pai..acuma toti sunteti baieti..mai glumiti ... nu neaparat in nume de rau....dar parerea mea e ca la dreq si shestii dinastea nu ar trebuii gag , cred ca  si din cauza asta pierdem playeri , sunt ca la puscarie pe srv ,nau voie sa faca nimik. infine nu mai zik nimik de crake k vad ca nam cu cine... fiecare cu parerea lui !

Guest Zombie.IlegalZone
Posted

Prima reclamatie de genu... si zici k teai saturat ca vipi sa fac ce vor...oo daaa

Guest Zombie.IlegalZone
Posted

Mda se pare ca nu sa putut ezita cea mai intalnita priblema ca de a ne certa . Se pare ca uni admin si-au luato in cap iar din aceasta cauza se pare ca vor sa renunte la server parqsindune. Nush ce se intampla din cauza faptului ca intru rar nu va cer sa va aveti ca frati dar sa va nai potoliti , uni dintre voi am observat ca daca nu e un owner sau founder nu va pasa si nu va calmati pana atunci

Mi scuzi ca ma bag ! Deci de certat chiar nu sa certat nimeni ,  dc zici ca adminii si-au luato in cap? aia inseamna ca au figuri ...si eu nu vad asa ceva ( eu am cateva  recunosc :)))  ca vor sa paraseasca srv e alta mancare de peste, au motivele lor, si in mare parte eu sunt de vina :|  eu zic ca in ultima vreme chiar ne intelegem destul de bine intre noi , nam auzit pe nimeni sa zica ca vrea sa fie fondator sau owner doar ca...poate asa simt ei ca nu sunt apreciati pt ceea ce fac , si nuju sincer knd am auzi un multumesc ! (inafara de prima sedinta care am avuto ...acolo parca a zis energy multumesc dar nu mai tin minte exact pt ce ...probabil pt ca am participat )    

Guest Zombie.IlegalZone
Posted

M-am gandit la o treaba in legatura cu votul...oricum eu ma iau de playeri zi de zi si le zik sa voteze in puii meiii daca le pasa de srv dar ar trebuii stimulati :) deci, vad ca in ultima vreme vor slot ,slotul nu costa nimik..dar ar putea costa VOT ! putem face un anunt ca cei care vor slot sa si voteze zi de zi,la fel si vipii altfel raman fara !  merge??

Posted

Parerea mea daruso are dreptate macar ata sa faca si ei cu slot si vip doar un vot nu costa decat 2 min din timpu lor este o idee foarte buna si o sustin :D

Guest Zombie.IlegalZone
Posted

pai vad ca nimic ii bun !  doamne ajuta atunci !   ca sunt 8-10 voturi e bine , knd au fost 17 na fost ! 

Posted

La vip nu poti impune un vot.La slot Da .Dar hai sa ne aducem aminte ca aveam admini si in ziua de azi care nau dat nici macar un vot.Eu cred ca totul se face din buna vointa.Cand omul nu are buna vointa poti sal TAI ca tot face cum vrea.

Posted

scz k ma bag in seama dar am de adaugat ceva si eu ....deci azi a fost o prostie pe sv .( sa dat mape la fel toata ziua ,adica toata ziua a fost snow_world si dust_world ce sa mai dat defense si asiatic_ground) helperi si jb nu intreaba cand schimba si ei harta nimik.adica nu vreau sa ma intrebe pe mine " auzi ce si cum bagam" dar sa zica (ce vreti)atat...si azi a atacat  alex_tzutzy si lam intrebat si eu (dc ataci)mi-a spus intrabo pe daruso..deci azi ma durut capu de nu mai pot si din cauza asta cred k o sa ma retrag de pe zombie.ilegalzone.com.scz  de acest topic :* pe all

Posted

Eu zic sa nu iti bati capul cu ei bebe si sa iti faci in continuare treaba.Daca ei fac asa propun sa putem da vot si in primele 5 min din harta ca sa remediem greselile altora

Guest Zombie.IlegalZone
Posted

eu am un co in fata ai dreptate scuze ! ai uitat de ionci care e si el owner... ! da,sub si energy sunt toata ziua on pe srv si se ocupa ,deci playeri sunt foarte obijnuiti cu ei si au o foarte mare influenta pe srv :) dar bafta cu ideea :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...