paKo ;x Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 Nick: paKo ;xID Yahoo Messenger: dany_danyelll96Detinator Steam: daIntervalul de timp in care stai pe server: 10-12; 20-00Varsta: 17Primele 3 cifre din CNP: 196Motiv: Vreau sa ajut serverul.Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):http://www.gametracker.com/server_info/zombie.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=paKo+%3Bx&Search=SearchPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : NuAi Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook...mbie.IlegalZone : DADe unde stii de noi ? : De la energySa votezi serverul infiecare zi !:Il voi vota.1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati?:Ii fac un demo si apoi ii dau banvoteban2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?:gag/kick/ban3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? Putem vedeam ip-urile jucatorilor care au iesit de pe server.4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ? Shimba mapa de pe server.5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?: gag6. La ce ajuta slotul? Nume rezervat7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?:omoara playerul pe care am folosit comanda8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? loveste playerul pe care am folosit comanda cu un anumit damage9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? trimiti un mesaj privat unui player10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ? dai un vote cu 2 sau mai multe variante11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ? schimbi numele unui jucator12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ? arata admini care sunt on pe server13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? arata comenzile pentru admini14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? da afara un anumit jucator de pe server15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? chatul unde vorbesc admini intre ei16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ? dam un mesaj pe intreg ecranul17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote? putem opri un vote dat de un admin18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? amx_last19. La ce foloseste amx_pika ? da bandestroy unui jucator care are aimspeedFaQ Regulament:1+1=pereche
Guest Zombie.IlegalZone Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 Eu iti dau PRO, esti baiat cuminte si vad ca stii si comenzile ! bafta ! reidas spune si motivul pt care ii dai contra !!
Guest =>Flu<= Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 Pro de la mine . (cu toate ca ai lipsit mult) sa fi activ forum si srv
InfeRn0 Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 Pro ,iti vezi de treaba ta pe sv...si cred ca avem in momentul asta nevoie de niste helperi buni..dar sa votezi sv zilnic
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.