Guest Zombie.IlegalZone Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Numele dvs. :DaRusONumele adminului reclamat : BlindatulData si ora : 22.02.2014 17'40Motiv reclamatie : NEBUN !!!Dovada (Se accepta doar Print la consola) : a injurat si iam dat ban http://s18.postimg.org/etc6rlp3d/2014_02_22_00004.jpgphoto share a dat retry si a inceput...http://s28.postimg.org/gw3ps1hft/2014_02_22_00005.jpghttp://s30.postimg.org/aeeu8o2vx/2014_02_22_00006.jpg EDIT. faza nu e ca ia dat si lui Okapi.... voi nu vedeti la cate persoane lea dat kick?? la facut zm parca si a injurat, iam dat ban si a dat retry si a inceput cu kickmenu !! ( a facut ca baby :)))))
Guest The Fire Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 nu stie ca okapi e admin? sa se informeze ca tori admini trebuie respectati si a fe si cu plaery simpli
Guest The Fire Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 ce a avut cu ei?ori cum de asta si pierdem multi jucatori ca vad ca un admini......
InfeRn0 Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Oricum blindatul joaca pe alt sv...pe serverul lui dorin sau assasin cum o fii ,am intrat sa vad cum e sv si lam vazut are si admin...in 1 zi 3 reclamati:)),acum hai sa trecem la subiect,a injurat pe toata lumea si ia dat kick la okapi ,avand in vedere ca joaca si pe alt sv propun remove
bebe@loredana Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 daca are admin pe al sv..si eu zic remove...k nu l-om aku pe doua sv admin si jucam (o zi pe ala una pe celalant si tot asa) ce zice k daca ia aku remove pe asta il are pe celalant deci ...dar daca joaca pe alt sv k player zic suspendare k sa se invete minte !!
BLINDATU: XXL Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 ceee nu am fost eu serios dak am jucat eu poate mia intrat cineva pe helper ! serios dak am fost eu chiar nu am fost eu pe sv :(
BLINDATU: XXL Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 nu ami vine sa cred :O care mia intrat pe contu de helper:(
BLINDATU: XXL Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 deci ma jur ca nu am fost eu ..pe server !
assassin Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 1 poza nu se vede .Blindatule astept cu mare curipzitate sa aud de ce ai dat kick la toti inclusiv lui dlokapi care e admin.I-a spart cnv parola ma, nu-i logic , adica cat de prost ar fi sa intre pe server sa dea kick la care-apuca , sa injure..etc... ca apoi sa se milogeasca sa nu primeasca remove Oricum blindatul joaca pe alt sv...pe serverul lui dorin sau assasin cum o fii ,am intrat sa vad cum e sv si lam vazut are si admin...in 1 zi 3 reclamati:)),acum hai sa trecem la subiect,a injurat pe toata lumea si ia dat kick la okapi ,avand in vedere ca joaca si pe alt sv propun remove daca are admin pe al sv..si eu zic remove...k nu l-om aku pe doua sv admin si jucam (o zi pe ala una pe celalant si tot asa) ce zice k daca ia aku remove pe asta il are pe celalant deci ...dar daca joaca pe alt sv k player zic suspendare k sa se invete minte !! Sa-mi dati si mie partea din regulament unde scrie ca helperii n-au voie sa joace si pe alte servere Iar in legatura cu ce-a zis ExTaZzy : (22 February 2014 - 10:16 PM)Are owner ! (shoutbox)... n-are owner stai linistit , are doar admin , si ExTaZzy ..noarmal ca-ti iei pika daca intri la mn pe server si injuri , in fine , ce credeti ca o facut baiatu asta daca a jucat pe server la mine? a furat playerii? a facut reclama la serverul meu pe serverul lui Energy? va spun eu , n-a facut nimic rau , ce putea sa faca daca a jucat pe un jaf de server care acum o saptamana trebuia sa astepti 3 ore sa descarci resursele , server care are ban la vre-o 3 firme de boosting , server cu un host mai praf decat praful , Energy stie si mi-a zis ceva ce eu nu am bagat in seama , trebuia sa-l ascult , din paie nu iti faci casa , iar voi cereti remove pt ca el a jucat pe serverul meu cu multii playeri care-s mai putini decat 0 23/24 ? , eu doar mi-am exprimat opinia..faceti ce vreti
Guest MDFK. Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 1.la mana , nu ma mai baga pe mine , 2. eu ziceam de dorin ca are owner , 3.esti dayablow !!Sorry ca ma bag !!!Si blindatu ai warm ai facut x3 Post !
Sub-Zero Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 Am verificat ip si nu era blindatu.O sa se rezolve azi problema la sedintaT.c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.