Turbo Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Am de gand sa bag un boost lunar 60 euro , dar as vrea sa se mai implice cineva!! Cine se implica prieste up , sau admin o sa fie tratat bine! Bani eu am , dar e mult pt unu singur as vrea sa se mai inplice cineva!! Cei care partecipa am nevoie sa aiba paypal nu credit pe telefon cu acest boost ridicam si zm.ilegalzone.com si cs.ilegalzone.com si din acest boost o sa mai vina playeri pe viitor care o sa ne ajuteacuma e mai greu prima data!! As vrea sa vad pana Miercuri adica 5.03.2014 Cine poate ajuta!! Nu vreau off topic de genu ajut eu sau nush ce... trimiti prin paypal la adresa ytta_2011@yahoo.com si apoi postezi aici cat ai trimis! nu inainte..!Daca vad off topic ca ajut si dupa nu vad niciun ban pe paypal are warn! E o treaba serioasa si vreau a fie tratata ca atare..! Daca nu se implica nimeni o sa ramana admini cat aici si la zm.ilegalzone.com doar cei care au donat incepem de la 0 si o sa bag de unu singur! DETALII LA ID moisan_vasile sau skype scuip.sange
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.