Guest Zombie.IlegalZone Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Numele dvs. : DaRusONumele adminului reclamat : DurexData si ora : 22.02.2014Motiv reclamatie : nu stiu cum sai mai zic ...fenomen ! i-am explicat de atatea ori ca se da vot minim 2 harti si inainte dai /harti dar degeaba , plus ca da ban aiurea fara dovezi ( alberto era duracell deci era curat )Dovada (Se accepta doar Print la consola) : http://s30.postimg.org/kw828i1st/2014_02_22_00001.jpghttp://s29.postimg.org/4mv7rgec3/2014_02_22_00003.jpg http://s28.postimg.org/heb9qzwcp/2014_02_22_00002.jpg
Razvan Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Am intrat putin cu numele Alberto sa vad ce mai fak admini...l-am atacat pe Durex si imi scrie pe y@ Alberto esti cam suspect de hack ai grija sa nu te zbor si i-am zis eu poate te zbor eu pe tine si a dat rpd voteban Alberto! Eu zic ca nu e la prima abatare!
Quikly Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Asa ca sa încep cu mapa am greșit recunosc dar cu Alberto e altceva. I-am spus frumos ca dacă-l suspectez umipc îl zbor.El a spus(menționez nu Știam ca e Durecell) te zbor ,colegilor mei le-am spus nu -i dau îl sperii ca sa vadă ca are o anumita putere pe server și admini sunt responsabili pentru acești 'tari în gura'.Banu oricum nu era acceptat de mine. Banul care l-am dat ieri la zero cool era pentru limbajul care mi-l tot adresa ora de ora ,i-am repetat de n ori ca limbajul fata de admin nu este permis,a trebuit sa reacționez cândva,în privința lui Duracel eu o respect indiferent de situație dar părerea mea este ca un player sa nu amenința un admin.
Quikly Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Mentionez nu am dat voteban cu gandul ca tu sa nu intri deloc niciodata pe server,dar asta e daca cei on nu vor sa zica ca eu am vrut doar sa-l fac sa inteleaga.
Guest Zombie.IlegalZone Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Asa ca sa încep cu mapa am greșit recunosc dar cu Alberto e altceva. I-am spus frumos ca dacă-l suspectez umipc îl zbor.El a spus(menționez nu Știam ca e Durecell) te zbor ,colegilor mei le-am spus nu -i dau îl sperii ca sa vadă ca are o anumita putere pe server și admini sunt responsabili pentru acești 'tari în gura'.Banu oricum nu era acceptat de mine. Banul care l-am dat ieri la zero cool era pentru limbajul care mi-l tot adresa ora de ora ,i-am repetat de n ori ca limbajul fata de admin nu este permis,a trebuit sa reacționez cândva,în privința lui Duracel eu o respect indiferent de situație dar părerea mea este ca un player sa nu amenința un admin.Am dat eu cancelvote inainte sa fie banat ,lasate de minciuni ! Dc nu vreti sa ascultati ?? daca suspectezi pe cineva te pui frumos spectator si te uiti pe el , avem comanda amx_blind care este pt wall si daca are aim ii faci frumos demo , apoi ii dai ban/pika . Nu mai face 2x post ca iei warn ! stai cuminte in banca ta pana se da verdictu'
Quikly Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Omg daruso daca vrei sa sti de ce naiba minti d=te crezi admin eu n-as avea curajul sa mint nam zis eu nuu-i dau?Penal
Quikly Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Si daca ai vrea sa sti cea ce tu nu vrei pt ca tu sti doar first me res si boss atat jb nu are acces la acel comenzi
Quikly Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 TCM PArca pt 1 reclamatie sa da avertizare dar....si app cu microfonul bai eu am dar daca n-aveam puterea necesara de a vorbi ce ai vrut sa fac?
Guest Zombie.IlegalZone Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Omg daruso daca vrei sa sti de ce naiba minti d=te crezi admin eu n-as avea curajul sa mint nam zis eu nuu-i dau?Penal Si daca ai vrea sa sti cea ce tu nu vrei pt ca tu sti doar first me res si boss atat jb nu are acces la acel comenzi TCM PArca pt 1 reclamatie sa da avertizare dar....si app cu microfonul bai eu am dar daca n-aveam puterea necesara de a vorbi ce ai vrut sa fac? potoleste-te si nu mi posta ca nu e chat aici! ai warn!
Guest The Fire Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 cum a zis tcm am luat suspend si recunst si mie mia fost cam greu sa vb la sedinta dar am vb si nu mam plans lui tcm sau energy cu suspendu si nu am facut circ pe treaba asta asa ca ...
InfeRn0 Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Durex nu esti la prima abatare,si inainte sa dai ban faci demo si trb sa fii sigur ca acel player are cod..mai fac altii greseala ta ca daca te ia odata sau de doua ori si te uiti putin la el dai repede voteban,cum au zis ceilalti remove,nu crede ca suntem prea duri dar energy a zis acum vreo o luna ca cei care gresesc ne parasesc...deci aveti grija
ionci2 Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 deci primu rand eu cred ca e reclamatie aici nu chat 2 la mana durex fara nici o suparare esti ca admini foarte prost dai ban aiurea la toata lumea si faci poze la suspecti da u habara nai unde sunt pozele esti la a nu stiu cata abatere deci eu propun downgrade sauuu eventual remove nui bun ca admini si nici nu vrea sa asculte
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.