Guest c8killu Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Nick: Moartea Lu' CeauSeSCuID Yahoo Messenger: andreilaur09@yahoo.comDetinator Steam: Moartea Lui CeauSeSCuIntervalul de timp in care stai pe server: minim 5 ore pe ziVarsta: 12Primele 3 cifre din CNP: 501Motiv: Ravnesc pentru a avea admin faq regulament 1+1 egal perecheOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): http://www.gametracker.com/server_info/zombie.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=Moartea+Lu'+CeauSeSCu&Search=SearchPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : Din pacate nu potAi Dat like la pagina nostra de Facebook?https://www.facebook...mbie.IlegalZone .da/nu: DaDe unde stii de noi ? : Am dat la nimereala un sv si am dat de asta si mai placut foarte mult!!!1. aim-ul se vede in poze, daca nu facem demon2.Ii dai gag3.Sa vedem ultimii 10 plyer iesiti de pe sv4.Pt schimbarea hartii5.Cu gag6. Slotul ajuta pt a nu intra altcineva cu nikul meu7.Dai slay la un jucator8.Dai slap la un player9.Sa trimiti un mesaj privat10.Sa dau la vot mape11.Pt a schimba numele unui player12.Sa vedem adminii online13.Sa vezi la ce comenzi ai acces14.Sa dai kick la un player15. Sa scrii in chat16.Sa scrii pe mijlocul ecranului17.Sa dai refuse de la votul mapei18.Se foloseste amx_last19.Sa distruga cs-ul si da ban
Guest =>Flu<= Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Cu toate ca nu ai scris comenzile / varsta falsa/Cnp Fals/ Stii macar ce e ala steam???:Z ( Cerere incorecta!) iti dau PRO ca m-a convins fostul Flu ...Ai dat edit la cerere si ai schimbat varsta...
Guest The Fire Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 scz dar contra nu ai luat tot ce trebuie+ la fel cnp fals nu are cum 501
Guest c8killu Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Scuzenu am scris corectSCZ PT GRESEALA
InfeRn0 Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Pro,in ciuda faptului ca nai scris tot,esti baiat de treaba,stii asta de la mine si daruso,si stai si noaptea pe sv
Guest c8killu Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 eu sunt baiat ce e nascut in 2001
Guest Zombie.IlegalZone Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Stiu ca cererea nu este completa dar iti dau PRO , esti jucator vechi, stai si noaptea pe srv si nu faci probleme... Daca te ti de treaba si vrei sa inveti eu te ajut si vei devenii admin de noapte ( nu mi-ar strica o mana de ajutor ) nu mai faceti 2x post ca luati warn !
ionci2 Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 ceausescu te cunosc de mult esti baiat bun te rog numa fi activ PRO si din partea mea
Guest Zombie.IlegalZone Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Cerere acceptata ! trimite pm cu user si pass la energy_zm .T.c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.