Guest The Fire Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 http://www20.zippyshare.com/v/32619395/file.html uitati dece nu pot participa la sedinta am incercat toate metodele posibile si nu-l pot face imi pare rau o sa particip la urmatoarea daca imi vine tableta...scuze
Guest MDFK. Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Scuze ca ma bag dar iti trebuie de la Windows SP3 in sus ...
Guest The Fire Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 nuti cere scuze nai dc dar am windows xp cum pot sal bag? Eu imi cer scuze pt ca stiu sa iau remove pt ca nu pot participa si asta chair de ziua mea .....
BLINDATU: XXL Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 nici eu nu pot participa am, tot incercat sa instalez skype si ami da o eroare !
Guest The Fire Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 ms tcm ca miai dat linku si am putut participa
Guest Zombie.IlegalZone Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 Asta va suna tuturor : A fi helper/jb/admin inseamna a avea cateva obligatii - Sa respecti regulamentul -care este foarte simpluSa fi activ pe server si forum - binenteles nu doar cu prezentaSa fi prezent la sedinta ,o data pe saptamana timp de o ora -sa platit pentru TeamSpek3 pt ca ne ajuta si la sedinte si in timpul jocului Am inteles... comenzi nu stiti pt ca este pt prima data ,dar v-am invatat si din cate se pare nu va intrat nimic in cap .Eu cel putin mam saturat sa trag de voi sa votati zilnic, sa participati la sedinte , sa citit si voi ce scrie pe forum,sa va dau link cu topicurile pt ca voua va este lene .Am incercat sa va ajut dar nu vad ca voi nu va dati deloc interesul Daca intradevar vreti sa faceti parte din acest staff ar fi bine sa luati lucrurile in serios !
Guest The Fire Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 1Daruso stiu comenzile si mam abatut odata si am primit ce meritam2nu a tras nimeni de mn sa dau vot pt a ajutasi 3nu am putut participa la o sedinta atat ce vroiai sa fac sa imi cada din cer alea???alti lispesc mereu dar vad ca de ei nu se ocupa nimeni
Guest The Fire Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 si rog pe cnv sa stearga acel topic cu retragerenu ma retrag si nu o voi face.
InfeRn0 Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 In ale adminatului sa zicem conteaza mult si comportamentul ceea ce multi nu-l au si pierd mult din cauza asta..dar conteaza si cum adminezi,... la inceput hai sa zicem ca nati stiut..vo iertat toata lumea dar a 2 a , a 3 a oara nu se mai iarta..asa ca nu te mai plange reidas
Guest The Fire Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 ce visezi ma??? ca nu mam mai abatut de atunci
Guest Zombie.IlegalZone Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 1Daruso stiu comenzile si mam abatut odata si am primit ce meritam2nu a tras nimeni de mn sa dau vot pt a ajutasi 3nu am putut participa la o sedinta atat ce vroiai sa fac sa imi cada din cer alea???alti lispesc mereu dar vad ca de ei nu se ocupa nimeni si rog pe cnv sa stearga acel topic cu retragerenu ma retrag si nu o voi face. ce visezi ma??? ca nu mam mai abatut de atunciIti repet pt ultima data, termina cu posturile aiurea ca nu esti pe mess ! Sa tulburat --- in tine ?? daca nu te simti cu musca pe caciula eu cred ca nu te agiti...dar in cazul tau...Despre retragerea ta, nu mai faci parte din staff deci, nu mai ai dreptul sa iti dai cu parerea la cereri ! Daca vrei sa ramai in aceasta comunitate ,ramai linistit , da nu te mai afirma atata !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.