BLINDATU: XXL Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Nick: BLINDATU:XXLID Yahoo Messenger:romeo_catalin34Detinator Steam:nuIntervalul de timp in care stai pe server:mai tota ziua :DVarsta:16Primele 3 cifre din CNP:198Motiv:sa ajut serverul.Ore jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): http://www.gametracker.com/player/BLINDATU%3AXXL/zombie.ilegalzone.com:2701Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu :DaAi Dat like la pagina nostra de Facebook? https://www.facebook...zonecom?fref=ts .da/nu :DaDe unde stii de noi ? :De la AsaCaMineregulament 'FAQ' =1+1 perecheSa votezi serverul infiecare zi !Cererea se completeaza impreuna cu testul de mai jos.Daca nu raspundeti la minim 15 intrebari corect aveti reject din start fara sa se mai dea pro contra.1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? faci un DEMO si dupa BAN!2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? ai dau GaG ,amx_gag (nume),sau kick3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?te ajuta sa vezi ip-urile playerilor4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ? schimba mapa5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ?gag6. La ce ajuta slotul? nu intra nimeni cu nick-u tau si poti intra cand e sv full7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? ucide un jucator8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ?misti jucatorul ce face camp/block9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?mesaj privat10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ?dai la vot mape pt a schimba harta11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ?schimbi nick-ul unui jucator ce face reclama cu el12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ?vezi admini,vipi intrati pe sv13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?comenzi pt ajutor14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?scoti un jucator de pe sv15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?sa vorbesti pe chat .da mai simplu dai (y)16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ?say color17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote? anulezi votul pt a schimba mapa18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?amx_last19. La ce foloseste amx_pika ?distruge cs-ul unui jucatorLa ore jucate pe server este obligatoriu sa pune-ti un link catre GameTracker !!Pentru a fi acceptat trebuie:-Sa creati o cerere corespunzator cerintelor.-Sa fiti cunoscut pe server , sa aveti o reputatie buna.-Sa acumulati pareri PRO din partea adminilor-Sa donati.-Sa aveti rabdare, sa asteptati raspunsul.-Sa completati minim 15 raspunsuri corecte la test.Daca cererea este respinsa , puteti face alta cerere dupa 7 zile (Data inchiderii topicului+7zile).Raspuns la cerere ofera unul dintre detinatorii zombie.ilegalZone.com
Guest Zombie.IlegalZone Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Eu iti dau PRO .... sper sa iti faci bine treaba !
ionci2 Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 zik pro ai mai avut admin probleme nai facut dar de data asta incearca sa fi activ si u sa nu dispari dupa ce primesti helperu
BLINDATU: XXL Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 am mai fost si inainte si ami faceam treaba bine :D!
BLINDATU: XXL Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 am avut probleme cu netu de pe 24 decembrie pana pe 11 februarie!
InfeRn0 Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Hai ca iti dau si eu pro ,ca stiu ca ai mai fost admin dar fii mai activ...si voteaza sv
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.