NumeUsor Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Nick: NumeUsorID Yahoo Messenger: sasa_cena_searless@yahoo.comDetinator Steam: NuIntervalul de timp in care stai pe server: 5-6-7 ore pe ziVarsta: 15Primele 3 cifre din CNP: 165Motiv: Pentru a ajuta serveru , al face mai populat :DOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker): http://www.gametracker.com/server_info/zombie.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=NumeUsor&Search=SearchPuteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : NuAi Dat like la pagina nostra de Facebook? https://www.facebook...zonecom?fref=ts .da/nu : daDe unde stii de noi ? : L-am gasit pe internet.. 1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati :demo (record)2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? Gag3. La ce ne ajuta comanda amx_last ? Ultimele ip-uri de pe server ? :-?4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ? Pentru a schimba mapa5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? Gag6. La ce ajuta slotul? Nume rezervat pe server..7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? Pentru a omora un jucator care face block..etc8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? :Pentru a ajuta un jucator care este blocat undeva..9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?: Vorbesti in privat cu o persoana.10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ? Pentru a da vote la o mapa..11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ? Pentru a schimba numele cuiva..12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ? Pentru a vedea ce admini sunt pe server13. La ce ne ajuta comanda amx_help ? Pentru a vedea comenzile la care ai acces14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ? A da afara de pe server un jucator care face probleme15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ? Pentru a vorbi pe chat cu toti admini?16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ? Pentru a aparea in stanga ce scrie un admin..17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote? Pentru a cancela un vote la o mapa sau..18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? amx_showip19. La ce foloseste amx_pika ? Ban + destroy
NumeUsor Posted February 12, 2014 Author Report Posted February 12, 2014 Pei numele FkUrFace e tot al meu si am 6 ore pe el + astea 20 am 26.. si is non-stop pe server
InfeRn0 Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Contra ,gametrackerul sa restartat de vreo 1 saptamana jumate si uh ai 20 ore in 11-12 zile deci nu stai 5-6-7 ore ...,macar cand faceti cererea spuneti adevarul plus cred ca ai venit pe sv nici de o luna ca stiu cand ai intrat prima oare pe foda ,fa cerere slot dupa helper ,mai acumuleaza experienta si voteaza sv zilnic si de la mine vei avea pro...si nu mai faceti dublu post ca primiti warm!
Guest Zombie.IlegalZone Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Citeste regulamentul --> http://www.ilegalzone.com/forum/index.php/topic/6-regulament-general/ si revino peste 7 zile . T.c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.