BuLL^eT Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 ◘ Numele cu care joci: BuLL^eT◘ Adresa Y!M, Skype şi Steam:bugifal◘ Vârstă:15◘ Experienţă în administrare:2 ani◘ Poți sta pe server între orele (23:00 PM si 06:00 AM):da◘ Adresa cu orele jucate : am 3 ore da o sa mai fac si am si activitate forum◘ Cine te-a adus aici?: un prieten◘ Motivul pentru care doreşti să ai admin: deresc ap pt ca aveam maior mi la scos turbo degeaba am activitate forum st ope forum de fiecare data cand intru pe pc cat stau pe pc atata staau pe forum
RiN Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Nu stiu ce sa zic azi si ieri am fost cam toata ziua si nu prea te-am vzt ON!De la mine Contra.Sa vedem ce zice Turbo...
Qwerty Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Poi.... azi am intrat pe la 15:50 , dar oricum o sa stau zilnic pe srv
BuLL^eT Posted February 9, 2014 Author Report Posted February 9, 2014 acu am slot mda turbo nu stie sa fie foundator nam auzit sa imi dea maior dupa sa zica ca nama ctivitate si am stat intodeauna pe forum lol :o si prima data da maior nu fac nimik rau si mil scoate asa dintrodata poate turbo sa inretbe pe cineva am pastrat un limbaj frumos nam dat gag aiurea am dat ban decat la codati stiu sa adminez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudoo Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 dupa ce injuri admini si dai kick Remove !
BuLL^eT Posted February 9, 2014 Author Report Posted February 9, 2014 da injur ok da injur da ma da hai datima toti jos dati toti contra sasa nu mai ma doare !!!!!!!!
Turbo Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Ai primit Remove! Nu mai primesti admin aici T.C!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.