StAr Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Nick: StAr.XDID Yahoo Messenger: seby.voinea@ymail.comDetinator Steam: nuIntervalul de timp in care stai pe server:3-4 oreVarsta:15Primele 3 cifre din CNP: 198Motiv:vreau sa ajut sv si sa il pazesc ca eu ma trezesc devreme si intru pe el si am vazut niste playeri care fac reclama ore jucate pe srv?(minim 30) confirma gametracker: http://www.gametracker.com/server_info/zombie.ilegalzone.com:27015/top_players/?query=StAr.XD&Search=SearchOre jucate pe server(minim 30, comfirma gametracker):Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? da/nu : poate nushAi Dat like la pagina nostra de Facebook? https://www.facebook...zonecom?fref=ts .da/nu Da!De unde stii de noi ? :v-am cautatregulament 'FAQ' =1+1 perecheCererea se completeaza impreuna cu testul de mai jos.Daca nu raspundeti la minim 15 intrebari corect aveti reject din start fara sa se mai dea pro contra.1. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? ii dau demo si dupa pika si dupa bAN2. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu?gag/kick/ban3. La ce ne ajuta comanda amx_last ?vezi id playerilor iesiti de pe sv4. .La ce ne ajuta comanda amx_map ?schimba mapa5. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? -1 grad6. La ce ajuta slotul?daca sv este full poti intra daca ai slot 7. La ce ne ajuta comanda amx_slay ?omori un jucator cand face block8. .La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? il palmuiesti pe cineva cand este blocat ca sa scape de block9. La ce ne ajuta comanda amx_psay ?private say10. .La ce ne ajuta comanda amx_vote ?votezi ca sa schimbi mapa11. .La ce ne ajuta comanda amx_nick ? schimbi numele unui jucator12. .La ce ne ajuta comanda amx_Who ?vezi niste admini on13. La ce ne ajuta comanda amx_help ?comanda de ajutor14 La ce ne ajuta comanda amx_kick ?dai kick unui jucator adica il scoti fortat15. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?pt a vorbi pe chat16. .La ce ne ajuta comanda amx_csay ?color say17. .La ce ne ajuta amx_cancelvote? opresti un vot18.Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ?amx_last19. La ce foloseste amx_pika ? destroy cs unui jucatorLa ore jucate pe server este obligatoriu sa pune-ti un link catre GameTracker ! Da
ionci2 Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 contra te vad foarte rar pe svr fi mai activ!!!
InfeRn0 Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Contra nu esti activ ,iti sugerez sa incerci prima data sa faci cerere de slot dupa helper...
Guest Zombie.IlegalZone Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Contra !! nu ai ore suficiente plus ca nici tu nu stii comenzile ( bravo , macar tu ai modificat cat de cat nu ai dat copy-paste )
StAr Posted February 9, 2014 Author Report Posted February 9, 2014 cum ma vedeti ma rar pe sv ca doar eu intru Dimineata pe la 8 si ies pe la 11 ce ma vederi rar intru in fiecare zi
XandeR Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Cerere acceptata.Pm cu user si pass Energy_zm@yahoo.comTC.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.