Tudoo Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Eu mi-am pus in cap sa gaesc cativa oameni :)) care sa aibe la fel ca si mine net de la rometlecom , ip dinamic si sa fie dispusi sa tina redirecte pe un server din IlegalZone ....Si daca ar tine ar primi admin sau vip sau up daca e cazul pe serverul pe care tine. Daca sunteti dispusi sa cautati sau daca stiti pe cineva va rog anuntatima .In acest fel vom avea srv mai pline/full .
Guest BmW750i Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 vreau sa țin eu si ca am net romtelecom B)
Guest Scooby-Doo Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Eu am rometelecom dar degeaba am pt ca nu am prieteni :|
AMD Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 Eu am rometelecom dar degeaba am pt ca nu am prieteni :|Nu mai fi asa ironic prieten iti este ilegalzone dar fiecare face cate ceva....
Turbo Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 Nu mai fi asa ironic prieten iti este ilegalzone dar fiecare face cate ceva.... IDEM
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.